Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Over ons > Evenementen > Ontdek ons nieuwe Joining & Materials Lab op ‘Materials 2018’

Ontdek ons nieuwe Joining & Materials Lab op ‘Materials 2018’

Op 30 en 31 mei 2018 vindt de zesde editie van Materials, vakbeurs en congres, plaats in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Tijdens deze twee dagen is Materials hét grootste trefpunt voor (niet-)materiaalkundigen en worden de bouwstenen voorgesteld die bepalend zijn bij het succesvol (her)ontwikkelen van producten. 

De experten van Flanders Make zijn uiteraard van de partij. Op dag twee lichten we de mogelijkheden toe om het lijmproces te optimaliseren en te automatiseren, onder uw specifieke productie-omstandigheden. We gaan ook dieper in op de substraatvoorbehandeling met behulp van laser en/of plasma en dit aan de hand van enkele praktische cases. Tenslotte leggen we uit hoe onze nieuwe living lab infrastructuur daartoe kan bijdragen. In het Joining & Materials Lab kunnen immers de omgevingsomstandigheden tijdens uw lijmproces gedubliceerd worden. Door de productie-omstandigheden en assemblageprocessen te simuleren in een industrieel afdoende omgeving, kan het hele optimalisatieproces offline gebeuren, mét relevante resultaten. 

Kom op 31 mei van 10u45 tot 11u luisteren naar Isabel Van de Weyenberg over automatisatie van het lijmproces (zaal 3 - verbindingstechnieken en oppervlaktetechnieken).  

Deelnemen aan ‘Materials 2018’ is gratis, registeren is verplicht. 

 

 

 

Datum: 
30/05/2018 - 09:00
Plaats: 
NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven