Nerdland Festival 2024

Wachtebeke
Nerdland Festival

Flanders Make neemt opnieuw deel aan Nerdland Festival

We nemen opnieuw deel aan het Nerdland festival. Je kent Nerdland misschien van hun podcast, boeken of shows. Nu heeft het team van Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel de handen in elkaar geslagen voor de organisatie van het Nerdland festival. 

Nerdland festival is het grootste openlucht wetenschapsfestival van België. Dé place to be voor nerds, geeks en al hun (eventueel minder geeky) vrienden en familieleden. Denk aan een weide vol interessante organisaties, nog meer sfeer en gigantisch veel wetenschap. Van de pot gerukt, maar dan op een wetenschappelijk verantwoorde manier. Voor iedereen.

We staan samen met de andere Strategische Onderzoekscentra in de stand rond "Onzichtbaar maar Onmisbaar", waar we tonen hoe wetenschappelijk onderzoekt bij ons verloopt. Concreet zoomen de SOC's hierbij in op A.I., de ruimte en microscopie. We brengen dit jaar twee robots mee, eentje zal A.I. tonen in een spel vier-op-een-rij en eentje automatiseert het signeren van boeken en items voor Lieven en Hetty.

 

Kom dus zeker eens langs!

Interesse?

Heb je interesse in Nerdland Festival en Flanders Make? Kom dan zeker langs op 24, 25 of 26 mei in Wachtebeke.

Wachtebeke