Waarom lid worden?

Als lid van Flanders Make heb je toegang tot een onderzoeksgroep van meer dan 850 ingenieurs, wetenschappers en vorsers die mee jouw innovatietraject vorm geven. Bovendien krijg je prioritair inzage in de resultaten van onze onderzoeksprojecten, weet je als eerste wat er leeft en welke onderwerpen morgen de onderzoeksagenda zullen domineren. 

Word lid van Flanders Make

2. Sluit je aan bij de top van de Vlaamse maakindustrie

Meer dan 180 bedrijven, zowel grote als kleine ondernemingen en start-ups gingen jou al voor. Samen met de kennisinstellingen in ons netwerk vormen zij een uniek innovatieweb. Wij brengen al deze bedrijven en organisaties regelmatige samen tijden onze evenementen

Bovendien geniet je van korting op tal van evenementen, workshops en andere activiteiten die wij doorheen het jaar organiseren. 

3. Exclusieve toegang tot ons clusterconsortium

Als lid krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan het clusterconsortium.

Ons onderzoek is gestructureerd rond drie grote thema's, of competentieclusters. Als lid kan je kiezen om deel te nemen aan een clusterconsortium.

Je stuurt dan samen met andere bedrijven en kennisinstellingen binnen het consortium onderzoek aan van op de eerste rij. Je bepaalt de richting en de inhoud van SBO- of IRVA-projecten of infrastructuurprojecten, en kan als eerste de resultaten valideren op een bedrijfscase. Bovendien heb je de mogelijkheid om onderzoek dat relevant is voor jouw onderneming voor te stellen bij het uittekenen van de research roadmap van Flanders Make. Die kritieke onderwerpen worden dan naar voor geschoven bij de definitie van onderzoeksprojecten, die we uitvoeren met Europese partners en andere organisaties. 

  Lid van Flanders Make Lid van Flanders Make Cluster
Toegang tot een netwerk van CEO's, managers, onderzoekers en ingenieurs
1 aanspreekpunt
Voordeeltarief bij deelname aan het symposium, seminarie en workshops
Stemrecht bij de Algemene Vergadering
Onderzoek sturen op lange termijn (> 3 jaar)  
Proactief definiëren van IRVA en SBO projecten  

 

Wil je lid worden?

Gelieve onderstaand formulier in te vullen. Je regionale accountmanager zal je zo snel mogelijk contacteren.

Contacteer ons

Wil je graag meer informatie over het lidmaatschap bij Flanders Make? Laat het ons weten.