Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Contact

Contact

Vestiging Lommel
Vestiging Leuven
Satellietkantoor Kortrijk 
 

Vestiging Lommel

Oude Diestersebaan 133
3920 Lommel
Belgium

Tel. +32 11 790 590

info@flandersmake.be

GPS-coördinaten: 51° 11' 56'' NB, 5° 18' 40,2'' OL

Routeplanner

Routebeschrijving

Vanuit Antwerpen
U neemt de E313 richting Hasselt-Luik. Neem afrit 23, Geel West. U volgt rechts de richting Geel centrum (N19), Antwerpseweg. Bij de rotonde, ter hoogte van Oké Auto, neemt u de eerste uitrit, rechtsaf dus (u kan hier reeds rechts voorsorteren richting Mol, zodat u de rotonde niet op hoeft te rijden). U volgt de ring richting Mol, Lommel. Op het einde van de ring komt u op de N71. De N71 volgt u tot in Lommel. In Lommel gaat u rechtsaf aan McDonalds, dit is in de richting van Leopoldsburg, de N746. Na een tweetal kilometer ziet u aan uw linkerzijde een Q8-benzinestation. Hier gaat u linksaf en volgt deze weg tot aan Flanders Make.
 
Vanuit Brussel
U neemt de E314 richting Genk-Aachen. Op het klaverblad in Lummen gaat u rechtdoor. Neem afrit 29, Houthalen-Helchteren. Ga rechtsaf, richting Eindhoven, en volg de N715 en vervolgens kiest u de N74, richting Eindhoven. De N74 volgt u tot afslag Lommel-Mol, Nolimpark. Dan volgt u de N71 richting Lommel tot aan de verkeerslichten met een McDonalds-restaurant (aan uw linkerkant). Hier gaat u linksaf, in de richting van Leopoldsburg, de N746. Na een tweetal kilometer ziet u aan uw linkerzijde een Q8-benzinestation. Hier gaat u linksaf en volgt deze weg tot aan Flanders Make.
 
Vanuit Aken
U neemt de E314/A2 richting Antwerpen, België. U neemt afrit 29, Houthalen-Helchteren. Ga rechtsaf, richting Eindhoven, en volg de N715 en vervolgens kiest u de N74, richting Eindhoven. De N74 volgt u tot afslag Lommel-Mol, Nolimpark. Dan volgt u de N71 richting Lommel tot aan de verkeerslichten met een McDonalds-restaurant (aan uw linkerkant).
Hier gaat u linksaf, in de richting van Leopoldsburg, de N746. Na een tweetal kilometer ziet u aan uw linkerzijde een Q8-benzinestation. Hier gaat u linksaf en volgt deze weg tot aan Flanders Make.
 
Vanuit Eindhoven
U neemt de N69 richting Valkenswaard. Aan de grensovergang volgt u de N74 richting Hasselt. De N74 volgt u tot afslag Lommel-Mol, Nolimpark. Dan volgt u de N71 richting Lommel tot aan de verkeerslichten met een McDonalds-restaurant. Hier gaat u linksaf, in de richting van Leopoldsburg, de N746. Na een tweetal kilometer ziet u aan uw linkerzijde een Q8-benzinestation. Hier gaat u linksaf en volgt deze weg tot aan Flanders Make.
 

Vestiging Leuven

Campus Arenberg
Celestijnenlaan 300 - bus 4027
B-3001 Heverlee

Tel.: +32 16 32 80 50

info@flandersmake.be

GPS-coördinaten: 50° 51' 39,3'' NB, 4° 40' 50,0'' OL

Routeplanner

Instructies on site

Routebeschrijving

Met de auto (vanuit Brussel of Luik via E40):

Verlaat de E40 Brussel-Leuven-Luik-Aken aan uitrit "Leuven - E314". Vervolgens verlaat u de E314 (A2) onmiddellijk aan uitrit 15 (Leuven). Aan de derde stoplichten draait u rechts (Celestijnenlaan). Flanders Make Leuven bevindt zich na 500 meter aan de rechterkant. De ingang bevindt zich in het midden. Er is een telefooncentrale net na de ingang van waaruit u de Flanders Make receptie kan bellen.

Met de auto (vanuit Hasselt of Aken via E314):

U verlaat de E314 (A2) aan uitrit 15 (Leuven). Aan de derde stoplichten draait u rechts (Celestijnenlaan). Flanders Make Leuven bevindt zich na 500 meter aan de rechterkant. De ingang bevindt zich in het midden. Er is een telefooncentrale net na de ingang van waaruit u de Flanders Make receptie kan bellen.

Met het openbaar vervoer:

Leuven is bereikbaar via de verbinding Brussel-Luik-Keulen/Welkenraedt/Eupen en Brussel-Luik/Hasselt/Genk. Er zijn eveneens rechtstreekse verbindingen naar Antwerpen-Mechelen en Aarschot-Hasselt-Tongeren. Om Flanders Make Leuven te bereiken, kan u ofwel gebruik maken van een taxi of van een bus.

  • Lijn 616 richting Zaventem is de snelste optie (ca. 10 minuten) en gaat via de Leuvense Ring naar de Arenberg II-Campus.
  • Lijn 2 richting Campus gaat via Leuven Centrum, Heverlee Station en Kantineplein naar de Arenberg II-Campus (ca. 20 minuten).

In beide gevallen stapt u af aan de "Campus Arenberg II" bushalte. Het gebouw van Flanders Make Leuven bevindt zich aan de overkant van de straat. De ingang bevindt zich in het midden. Er is een telefooncentrale net na de ingang van waaruit u de Flanders Make receptie kan bellen. 

 

Vestiging Kortrijk (satellietkantoor) 

Marksesteenweg 58
8500 Kortrijk 
Belgium