Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Flanders Make - Cookie policy

Flanders Make - Cookie policy

  1. Algemeen
    1. Dit is de cookie policy van Flanders Make vzw, met maatschappelijke zetel te Oude Diestersebaan 133, 3920 Lommel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0860.286.268, telefoon: +32 (0)11 790 590, e-mail: info@flandersmake.be (“Flanders Make”). Flanders Make treedt op als de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens die zij verkrijgt wanneer je haar website bezoekt. Meer algemene informatie betreffende de verwerking van jouw persoonsgegevens vind je in onze privacy policy
  2. Juridisch kader
    1. Deze cookie policy is onderworpen aan:
      • de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens (“Privacywet”);
      • de Verordening (EU) 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (“algemene verordening gegevensbescherming”) (“AVG”);
      • Wet van 13 juni 2005 betreffende de elektronische communicatie (“Wet Elektronische Communicatie”);
    2. alle andere toepasselijke regelgeving betreffende de bescherming van het privéleven en de verwerking van persoonsgegevens
      (samen of afzonderlijk “Privacywetgeving”).
  3. Wat zijn cookies en waarvoor dienen ze?
    1. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van jouw apparaat worden geplaatst op het moment dat je de website bezoekt. Cookies maken het mogelijk dat een website jouw browser herkent zodat het surfen op de website snel en gemakkelijk kan verlopen. Ook zorgen zij ervoor dat jouw persoonlijke instellingen en voorkeuren worden opgeslagen. Wanneer je bijvoorbeeld de website opnieuw bezoekt, hoef je de taal niet nogmaals te selecteren. Ook kunnen ze ervoor zorgen dat beeld- en geluidsmateriaal kan worden afgespeeld. Bepaalde cookies kunnen ook geplaatst worden door een derde, bijvoorbeeld Google Analytics voor het meten van het gebruik van de website (dit zijn zogenaamde cookies van derden).

  4. Cookies op de website van Flanders Make
    1. Flanders Make maakt gebruik van verschillende soorten cookies:
      • sessiecookies: dit zijn cookies die tijdens een surfsessie bepaalde voorkeuren bijhouden, maar verdwijnen wanneer je jouw browsersessie afsluit;
      • permanente cookies: dit zijn cookies die blijvend geplaatst worden op jouw toestel, in ieder geval tot hun duurtijd verloopt;
      • puur technische cookies: deze cookies zijn nodig voor het optimaal functioneren van de website van Flanders Make, om bepaalde grafische elementen weer te geven e.d.;
      • analytische cookies: deze cookies worden gebruikt om statistieken op te maken van het aantal bezoekers van de Website, de populairste webpagina’s etc. (bv. Google Analytics);
      • tracking cookies: deze cookies worden gebruikt om bezoekers van een website over het internet te volgen en hen vervolgens bv. gepersonaliseerde advertenties aan te bieden gebaseerd op hun surfgedrag. 
    2. Onderstaande tabel geeft een overzicht van de cookies die Flanders Make gebruikt, wat de doelstelling van elk van deze cookies is en wat de rechtsgronden zijn.
       
  5. Cookies beheren of uitschakelen
    1. Hou er rekening mee dat het uitschakelen van cookies tot gevolg kan hebben dat bepaalde (grafische) elementen of toepassingen op de website niet meer correct of minder goed zullen werken.
    2. De cookies kunnen beheerd of uitgeschakeld worden via je browser. Afhankelijk van jouw browser, kan je dat doen via één van onderstaande links:
Naam cookie Doel cookie Soort cookie Eigen cookie/third party Bewaartermijn cookie
wordpress_test_cookie Een cookie die wordt gebruikt zodat de websitebzoekers niet iedere keer het gebruik van cookies hoeft te accepteren wanneer de website bezocht wordt sessiecookie eigen cookie  1 sessie
Hubspot cookies

Cookies die gebruikt worden om jouw surfgedrag (o.m. welke pagina’s u bezoekt) en persoonlijke voorkeuren en interesses te analyseren voor profilering. Aan de hand daarvan kan Flanders Make gemeenschappelijke gebruikersprofielen opmaken die zij kan koppelen aan jouw persoonsgegevens met het oog op het versturen van specifieke mailings of gepersonaliseerde advertenties (direct marketing) of het aanbieden van bepaalde content op de website van Flanders Make. Voor meer specifieke en technische informatie hierover: zie dit artikel van Hubspot.

tracking cookie third party cookie Voor de bewaringstermijnen van de Hubspot cookies zie de Hubspot cookie policy
Google Analytics_ga

Deze cookie genereert een uniek ID dat toelaat om uw gedrag op de site te analyseren. We hebben ervoor gekozen Analytics zo in te stellen dat uw IP-adres geanonimiseerd wordt. We gebruiken Analytics echter wel om advertentiecampagnes te maken gericht op mensen die de site eerder bezochten en om demografische informatie te ontvangen over onze bezoekers. Om die reden classificeren we Google Analytics niet als statistieken-cookie, maar wel als Marketing-cookie.

marketing cookie third party cookie verloopt na 26 maanden
Google Analytics collect Deze cookie wordt gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen. sessiecookie third party cookie 1 sessie
Google Analytics_gat Deze cookie wordt gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen. sessiecookie third party cookie 1 sessie
Google Analytics_gid Deze cookie registreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. - third party cookie 1 sessie 
YouTube

Sommige webpagina's van bevatten video-inhoud van YouTube. Wanneer je een pagina bezoekt met een YouTube-video of klikt om de video te bekijken, wil YouTube mogelijk cookies op je computer plaatsen. Flanders Make kan de instellingen van deze cookies niet bepalen. Ga naar de informatiepagina voor video's van YouTube voor meer informatie.

advertentiecookie third party cookie  -
HotJar_HJINCLUDEINSAMPLE We gebruiken HotJar cookies om informatie over uw surfgedrag en muisbewegingen te analyseren. Gelieve de HotJar cookie policy te consulteren voor meer informatie over deze cookies. tracking cookie third party cookie verloopt na 1 jaar
DoubleClick IDE DoubleClick maakt deel uit van Google Analytics. Deze cookie beheert advertenties op websites die niet van Google zijn en wordt gebruikt om u gepersonaliseerde berichten, promoties en advertenties toe te sturen, en om ervoor te zorgen dat u eenzelfde advertentie geen twee keer ziet.    advertentiecookie third party cookie verloopt na 1 jaar 
niet-aanpasbare cookies Dit zijn noodzakelijke cookies die een website helpen bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie, herkenning van taal en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren functioneren.  - - -