Starten met Industrial IoT: apparaten updaten met Azure IoT Hub

Flanders Make Leuven
digital monitoring

Evenement adres

Gaston Geenslaan 8
3001 Leuven
België

In de geconnecteerde wereld van vandaag werken veel bedrijven met apparaten verspreid over meerdere, vaak afgelegen locaties - van mobiele omgevingen tot vaste installaties op moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoge plafonds. Het efficiënt beheren van zo'n breed scala aan apparaten brengt grote uitdagingen met zich mee. Dit is waar Internet of Things (IoT) van groot belang is. Met IoT-technologie kunt u deze apparaten op afstand bewaken en beheren, zodat essentiële updates, diagnoses en onderhoud kunnen worden uitgevoerd zonder dat u fysiek aanwezig hoeft te zijn, wat tijd bespaart, kosten verlaagt en de operationele efficiëntie verbetert.

Laat ons u helpen de eerste stappen te zetten om de kracht van het IoT te beheersen. Deze hands-on sessie is ontworpen om u te voorzien van de basisvaardigheden en kennis die nodig zijn om IoT-oplossingen te lanceren en beheren met behulp van Microsoft Azure, met een speciale focus op de krachtige Device Update voor IoT Hub.

Waarom deze opleiding volgen?

  • De basis: Begrijp de basis van IoT en hoe Azure te gebruiken voor het beheren en onderhouden van robuuste IoT-toepassingen.
  • Deep Dive in Device Management: Krijg een diepgaande kijk op Device Update voor IoT Hub-een uitgebreid platform ontworpen voor het publiceren, distribueren en beheren van updates voor al uw IoT-apparaten.
  • Hands-On tips & tricks: Oefen het proces van het efficiënt en veilig updaten van IoT-apparaten via Azure.
  • Veiligheid en functionaliteit: Ontdek hoe je snel kunt reageren op beveiligingsrisico's en nieuwe functies kunt uitrollen zonder dat je je eigen updatemechanismen hoeft te ontwikkelen.

Of u nu uw huidige IoT-oplossingen wilt verbeteren of vanaf nul wilt beginnen, deze workshop biedt u de nodige tools en inzichten. Leer hoe u de kosten kunt minimaliseren en tegelijkertijd de functionaliteit en beveiliging van uw IoT-apparaten kunt maximaliseren. Doe mee en ontgrendel het volledige potentieel van IoT-technologie in uw bedrijf.

Dit evenement maakt deel uit van het door Europa gefinancierde project RebootSkills project dat tot doel heeft de productie-industrie toegang te geven tot hoogwaardige training in digitale vaardigheden. Deze training wordt in het Engels gegeven. Deelname is gratis, registratie verplicht via onderstaand formulier.

Programma

9 -12u. HANDS-ON TRAINING 

12- 13u. LUNCH

Registratie

reboot logo

Flanders Make Leuven