Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Over ons > Lidmaatschap

Lidmaatschap

Waarom lid worden van Flanders Make? 

Als lid van Flanders Make heb je toegang tot een onderzoeksgroep van 500 ingenieurs, wetenschappers en vorsers die mee jouw innovatietraject vorm geven. Bovendien krijg je prioritair inzage in de resultaten van onze onderzoeksprojecten, weet je als eerste wat er leeft en welke onderwerpen morgen de onderzoeksagenda zullen domineren. 

Je krijgt één contactpunt toegewezen. Die persoon wordt jouw ogen en oren op het terrein en 

  • bezorgt je relevante informatie uit onderzoek dat interessant kan zijn voor jouw bedrijf
  • nodigt je uit om deel te nemen aan onderzoeksprojecten, en zal deze uittekenen op maat en op de snelheid van jouw organisatie
  • helpt je om de weg te vinden in de verschillende subsidiemogelijkheden van de Vlaamse, Belgische en Europese overheden
  • zal steeds onze diensten afstemmen op jouw noden

Meer dan 100 bedrijven, zowel grote als kleine ondernemingen en start-ups gingen jou al voor. Samen met de kennisinstellingen in ons netwerk vormen zij een uniek innovatieweb. Wij brengen al deze bedrijven en organisaties regelmatige samen tijden onze leden-evenementen. 

Bovendien geniet je van korting op tal van evenementen, workshops en andere activiteiten die wij doorheen het jaar organiseren. 

Lid worden? Vul het formulier in. Of bel even met ons op +32 11 790 590 voor meer informatie.

Exclusief voor onze leden 

Clusterconsortiumdeelname - definieer de Vlaamse research roadmap

Ons onderzoek is gestructureerd rond vier grote thema's, of competentieclusters:

  • Decision & Control
  • Design & Optimisation
  • Motion Products
  • Flexible Assembly

Als lid kan je kiezen om deel te nemen aan een clusterconsortium. Je stuurt dan samen met andere bedrijven en kennisinstellingen binnen het consortium onderzoek aan van op de eerste rij. Je bepaalt de richting en de inhoud van SBO- of ICON-projecten of infrastructuurprojecten, en kan als eerste de resultaten valideren op een bedrijfscase. Bovendien heb je de mogelijkheid om onderzoek dat relevant is voor jouw onderneming voor te stellen bij het uittekenen van de research roadmap van Flanders Make. Die kritieke onderwerpen worden dan naar voor geschoven bij de definitie van onderzoeksprojecten, die we uitvoeren met Europese partners en andere organisaties. 

Meer weten over onze competentieclusters? Klik hier. Wist je dat je kan deelnemen aan meerdere clusters? 

De mogelijkheden op een rijtje

Benieuwd wie er al lid is?

 

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z