Netwerken
Netwerken op het Symposium
Op dinsdag 25 oktober 2022 vind je in de Brabanthal in Leuven niet enkel demo's van top technologische innovaties. Het is ook een uitgelezen kans om te netwerken met onze sprekers en zaakvoerders, CTO's en R&D-managers van grote bedrijven en KMO's.
Ontbijt
Vanaf 09u00 ben je welkom in de Brabanthal. Kom binnen en geniet rustig van een koffie en koffiekoek terwijl de zaal vol loopt.
- Chocoladebroodje
- Maple Pecan koffiekoekje
- Mini botercroissant
- Mini rozijnenbroodje
Lunch
Om 13u00 start de lunch. Hier voorzien we een aantal lichte, gezonde broodjes & wraps, soep en dessert.
Broodjes en wraps
- Boerenrogge, gekarnde boter, abdijkaas, tuinkers en pittige mosterd
- Brusselse speltboterham, roomkaas, radijs, ui en komkommer
- Boekweitbroodje, gerookte zalm, gepofte bietjes en veldsla
- Croissant, prosciutto di Parma, balsamico en doyennepeer
- Focaccia, kaviaar van aubergine, scamorza, notensla en salsa van groene olijf en tomaat
- Wrap met geroosterde kip, pico de galo met jalapeno, cheddar en limoen
- Wrap met hummus, granaatappel, sumak, gepekelde groentjes en krulsla
Soep
- Seizoenssoep
Dessert
- Chocolademousse, pinda en gezouten karamel
- Panna cotta met pompelmoes
- Tiramisu met speculaas en kalamansi
- Compote van kweepeer en kaneel
- Vers fruit
Walking dinner
Salades
- Radicchio, roodlof en granaatappel met mascarpone
- Ruota met kikkererwt, komkommer en gebrande kerstomaat met rozemarijn en munt
- Quinoasalade met edamame en miso vinaigrette
- Rauwe paddenstoelen met peterselie, koriander en goma dressing
- Salade van artisjok en aardpeer met rode ui en klassieke vinaigrette
- Couscous met venkel, zwarte olijf, paprika en opgelegde citroen
- Andijviesalade met geitenkaas en hazelnoot
Warme gerechten
- Coq au vin met zilveruitjes en spek
- Zeebaars, romige spinazie, venkel en schorseneren
- Parelhoen met muhammara en gepofte zoete aardappel
- Groententajine met 5 spices en linzen
- Kalfsfilet Saltimboca “a la romana”, grana pandana, salie en proscuito in tomatensaus
- Gente waterzooi van kip met prei, selder en gekookte aardappel
Dessert
- Panna cotta met pompelmoes
- Tiramisu met amaretto en koffie
- Warme chocoladetaart met vanilleroom
- Rijstpap met kaneel en steranijs
- Brownie en mousse van chocolade
- Crème brûlée napoleon