Door middel van tools ondersteunen we machinebouwers om op efficiënte wijze beter presterende controllers voor hun producten te ontwikkelen. Steunend op onze ervaring in het combineren van theorie en toepassingsinzichten maken we gebruik van modelgebaseerde technologieën. Hierdoor kunnen we onze kennis over de dynamiek van aandrijfsystemen benutten om real-time, optimaal presterende controllers te ontwikkelen.

Flanders Make - Ontwikkeling van modelmatige controllers voor betere systeemprestaties

Wat bieden we aan?

In de zoektocht naar lichtere, snellere, sterkere of energie-efficiëntere producten ontstaan in verschillende fasen van het productontwikkelingsproces aanzienlijke optimalisatieproblemen: bijv. op het vlak van modellering, parameterinschatting en optimale controle.

Bedrijven die erin slagen om deze problemen op efficiënte wijze op te lossen, hebben een belangrijk strategisch voordeel. We helpen hen om sneller een werkend controllerprototype te ontwikkelen, geven advies over hoe ze de meest geavanceerde rekenkundige efficiëntie kunnen bereiken en bieden ondersteuning bij het creëren van een duurzame en toch flexibele controlesoftware-oplossing. Ons aanbod bestaat uit:

  • modellering en modelidentificatie van de dynamiek van het aandrijfsysteem;
  • selectie van controllertype;
  • modelmatig ontwerp en fijne afstelling van controllers;
  • ontwikkeling van een zelflerende of adaptieve controller indien dit nodig is voor de specifieke toepassing;
  • ontwikkeling van optimale controller;
  • versneld testen en valideren van de controller.

Onze unieke software

We maken in dit proces gebruik van verschillende unieke softwaretools:

Downloads

Overzicht - Ontwikkeling van modelmatige controllers voor betere systeemprestaties (EN)

Contacteer ons

Ben je op zoek naar een leverancier of partner voor de ontwikkeling van modelmatige controllers voor betere systeemprestaties? Contacteer ons dan snel!