Allereerste Belgisch gecertificeerde European Adhesive Bonders

Allereerste Belgisch gecertificeerde European Adhesive Bonders

Verleden week mochten we de diploma’s overhandigen aan de allereerste Belgisch gecertificeerde European Adhesive Bonders. De cursisten, allemaal werknemers bij Vitalo Group, zwoegden een week lang op theorie rond verlijmen en konden de theorie vervolgens ook in de praktijk uittesten. Het examen op vrijdag legden ze vervolgens met glans af.
 
Graag bedanken we de deelnemers, Vitalo GroupBelgische Vereniging voor Lastechniek die de diploma’s uitreikt én Lijmacademie dat ons ondersteunt met het lesmateriaal.

Meer over de opleiding tot European Adhesive Bonder

De opleiding, georganiseerd door Flanders Make, richt zicht op lijmen en op het lijmproces. Kennis van beide is immers onmisbaar om tot een goed resultaat te komen. In Duitsland is deze opleiding al sinds 2016 verplicht voor iedereen die professioneel lijmverbindingen maakt. De verwachting is dat deze regelgeving weldra ook bij ons van kracht zal worden.
 

Download de brochure

Download de brochure voor meer informatie.
Brochure lijmopleiding

Meer informatie?

Wil je meer weten over de opleiding tot European Adhesive Bonder? Contacteer ons!

Kristof Vrancken, Communication Officer

Kristof Vrancken is sinds 2019 Digital Communication Officer bij Flanders Make. Als Digital Marketeer met ervaring in zowel B2B- als B2C-communicatie schrijft hij met een frisse blik op technologische innovatie, over wat letterlijk en figuurlijk beweegt binnen ons onderzoekscentrum.

More about