Onze webinars hebben we gebundeld in onderstaande onderwerpen. Je kan hieronder alle content gratis (her)bekijken.

Webinars

Joining and materials

Adhesive joining technology for lightweight structures

Flanders Make organiseerde op 18 oktober 2022 een webinar "Adhesive joining technology for lightweight structures".

Starten met digitale werkinstructies

In het kader van COOCK-project DWI4Manufacturing organiseerden we op 22 februari 2022 een webinar rond starten met digitale werkinstructies.

Tech@Lunch

Tijdens deze sessies zal één van onze specialisten in een half uurtje tijd dieper ingaan op een "hot topic". Zo krijg je in een minimum van tijd, een maximum aan inspiratie!

Rightweight: Oplossingen voor aerospace en automotive

Op 29 juni organiseerden we een webinar rond Rightweight. Dit Interreg project richt zich op het ontwikkelen van lichtgewicht en milieuvriendelijke oplossingen voor automotive en aerospace toepassingen. 

Cybersecurity voor Industrie 4.0

Op 24 juni organiseerden we een webinar rond cybersecurity. In Industrie 4.0 zijn systemen vergaand met elkaar verbonden. Dat betekent ook dat cybercriminelen zware schade kunnen toedienen. Met deze webinar helpen we bedrijven stappen te zetten om hun cybersecurity te verhogen.

Inspiratiesessie: Groei en innovatie voor uw KMO

Op 17 juni 2021 organiseerden we een inspiratiesessie voor KMO's. Drie bedrijfsleiders van KMO's die innovatie hoog in het vaandel dragen kwamen hier hun getuigenis brengen. 

Digital Twins voor Industrie 4.0

Op 28 mei 2021 organiseerden we een webinar rond Digital Twins en hun rol in Industrie 4.0. Wil je meer weten over Digital Twins en wat ze precies voor je bedrijf kunnen betekenen? Bekijk deze webinar dan zeker!

Industriële technologie voor de zorgsector

Op 4 mei organiseerden we een webinar rond industriële technologie die ook in de zorgsector ingezet kan worden en een grote hulp kan zijn om onze zorginstellingen naar een hoger niveau te brengen.

AI voor slimme productie

In april en mei 2021 organiseerden we een 3-delige webinar reeks rond artificiële intelligentie (AI) in Industrie 4.0.

Machine Upgrading 4.0

Op 27 april 2021 organiseerden we, naar aanleiding van de gelijknamige white paper, een webinar waarbij de upgrade van machineparken centraal staat. 

Smart maintenance

Op 4 maart 2021 organiseerden we in samenwerking met VLAIO en imec de webinar "How to establish a predictive maintenance strategy?"

Social distancing

Op 25 februari 2021 organiseerden we de webinar "Hoe kunnen scholen, bedrijven en organisaties technologie inzetten en regels rond social distancing omarmen?"

Digitale transformatie & Industrie 4.0 voor KMO's

Digitale transformatie en industrie 4.0 gaan hand in hand. Rond deze topics hebben we verschillende webinars georganiseerd. Herbekijk ze hier! 

Roadshow - Alles over composieten

In december 2020 organiseerde we een 3-delige reeks webinars "Roadshow: The possibilities of advanced composite manufacturing"

Is jouw nieuwe collega een cobot?

op 23 juni 2020 organiseerden we de webinar: "Is your new colleague a cobot?"

Heurisko 2020

In mei 2020 organiseerden we een digitale versie van Heurisko. Hierbij kwamen topics als Mobile working, comlexity in product design en digital work instructions aan bod. 

Meer weten?

Wil je graag meer weten over onze webinars? Aarzel dan niet om ons te contacteren.