Flanders Make event

Cybersecurity voor Industrie 4.0

Online event
cybersecurity
€ 0.00/p.p

Extra opmerkingen

In samenwerking met

logo's lsec pwc

Organisaties worden alsmaar meer geconfronteerd met cybercriminaliteit. Bedrijven en overheidsinstellingen zijn vaak kwetsbaarder dan ze denken waardoor cybercriminelen netwerken kunnen platleggen of vertrouwelijke data stelen. Zo was de Belgische overheid onlangs nog slachtoffer van een inbraak op zijn computernetwerk en lag vliegtuigbouwer ASCO uit Zaventem ooit wekenlang plat na een cyberaanval.

Voor bedrijven is het dus belangrijk om zich zo goed mogelijk te beschermen tegen dit soort aanvallen. Flanders Make organiseert daarom een gratis webinar op donderdag 24 juni vanaf 11u waarin we bedrijven helpen om stappen te zetten voor het verhogen van hun cybersecurity.

Eerst gaan we in op het belang van een goede cybersecurity. We delen onze ervaring bij het opzetten van een eigen online projectplatform, en welke lessen we daaruit hebben getrokken. Vervolgens zullen twee Vlaamse bedrijven met expertise in cybersecurity, LSEC en PwC, hun ervaringen delen rond het omgaan met aanvallen op de office- en machineparkomgeving en welke stappen je kan zetten om je bedrijf hiertegen te beschermen. Daarbij gaan ze tot slot ook in op de financiële steunmaatregelen van de overheid voor KMO’s in Vlaanderen.

De voertaal van de webinar is Engels.

 

Programma

Tijd Topic Spreker
11u00 Introductie Linda Corstjens, PR & Communication Manager, Flanders Make
11u05

Ervaringen bij aanvallen binnen office- en machineparkomgevingen

Vito Rallo, Director, PwC
Ulrich Seldeslachts, CEO, LSEC

11u35 Het belang van cybersecurity in het I3ot-project

Steven Kauffmann, Projectleider, Flanders Make

11u45 Steunmaatregelen vanuit Vlaanderen – VLAIO en EFRO - in CyberSecurity voor Vlaamse KMO’s

Stef Heylen, Manager, PwC
Ulrich Seldeslachts, CEO, LSEC

11u55 Q&A  

 

De webinar is gratis, maar registatie is verplicht

€ 0.00/p.p

Online event