Nieuwe afleveringen van de podcast Duurzaam Innoveren

Nieuwe afleveringen van de podcast Duurzaam Innoveren

Met boeiende onderwerpen en gasten uit de industrie.

Vanaf 13 juni lanceren we nieuwe afleveringen van onze podcast-serie “Duurzaam Innoveren”, de podcast over technologische innovaties in de industrie.

De ontwikkelingen in de maakindustrie staan niet stil. In deze tweede reeks gaan experts van Flanders Make in gesprek met experts uit het bedrijfsleven. Over hoe zij de digitale toekomst van de industrie zien. Waar liggen de kansen en hoe zorgen we ervoor dat bedrijven daarmee toekomstbestendig zijn?

Met de deelname van gewaardeerde gasten van onze businesspartners en specialisten van Flanders Make, behandelt elke aflevering een uniek onderwerp in het kader van duurzaamheid en innovatie. Of het nu gaat over ecosystemen, slimme supply chains, of het ombouwen van dieseltrucks naar electrische vrachtwagens, deze afleveringen zullen zeker inspireren en waardevolle inzichten bieden in het creëren van een duurzamere toekomst.

We zetten de belangrijkste innovaties op een rij en vertellen alles over de concrete toepassingen, kansen en aandachtspunten. Ons doel: bijdragen aan een gedigitaliseerde, duurzame en competitieve industrie.

Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan via je favoriete podcast-kanaal.

Spotify

Apple Podcasts

Kristof Vrancken, Communication Officer

Kristof Vrancken is sinds 2019 Digital Communication Officer bij Flanders Make. Als Digital Marketeer met ervaring in zowel B2B- als B2C-communicatie schrijft hij met een frisse blik op technologische innovatie, over wat letterlijk en figuurlijk beweegt binnen ons onderzoekscentrum.

More about