Flanders Make event

Optiseats - Hoe gebruik je onze zitplaatsoptimalisatie-tool

Online event
Optiseats
€ 0.00/p.p

OptiSeats berekent automatisch veilige zitafstand

Nu de vaccinaties op volle toeren draaien en er stilaan meer mogelijkheden zijn om samen te komen, is het belangrijk om je cafetaria’s, recreatiezalen en sportzalen maximaal te benutten binnen de huidige coronamaatregelen. Flanders Make biedt daarom een gratis online tool aan waarmee je het aantal zitplaatsen in een binnen- of buitenruimte automatisch optimaal kan inrichten, rekening houdend met de huidige regels.

Benieuwd naar deze tool? Ga naar Optiseats.be en ontdek zelf hoe je jouw ruimtes optimaal kan indelen.
Heb je graag meer informatie? Schrijf je dan in voor deze online introductiesessie op donderdag 17 juni en lees onze blogpost vol praktische tips. 

Hoe gebruik je OptiSeats?

Ter introductie van de tool organiseren we op donderdag 17 juni om 10u00 een extra sessie van 30 minuten. Tijdens deze interactieve sessies zal projectleider Emma Claeys de tool demonstreren en is er ruimte voor vragen. Uiteraard kan je achteraf zelf met OptiSeats aan de slag! Zowel de sessies als de tool zijn gratis

 

Voor wie?

Met de tool en deze sessies richten we ons in eerste instantie op sectoren zoals horeca, events, scholen, ziekenhuizen en bedrijfswereld, en op profielen zoals preventieadviseurs, maar uiteraard zijn mensen uit andere sectoren ook van harte welkom.

Registreer hier

Deelname aan deze introductiesessie is gratis, je dient je enkel te registreren via onderstaand formulier:

€ 0.00/p.p
Online event