Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Contact > Routebeschrijving Flanders Make Lommel

Routebeschrijving Flanders Make Lommel

Vanuit Antwerpen
U neemt de E313 richting Hasselt-Luik. Neem afrit 23, Geel West. U volgt rechts de richting Geel centrum (N19), Antwerpseweg. Bij de rotonde, ter hoogte van Oké Auto, neemt u de eerste uitrit, rechtsaf dus (u kan hier reeds rechts voorsorteren richting Mol, zodat u de rotonde niet op hoeft te rijden). U volgt de ring richting Mol, Lommel. Op het einde van de ring komt u op de N71. De N71 volgt u tot in Lommel. In Lommel gaat u rechtsaf aan McDonalds, dit is in de richting van Leopoldsburg, de N746. Na een tweetal kilometer ziet u aan uw linkerzijde een Q8-benzinestation. Hier gaat u linksaf en volgt deze weg tot aan Flanders Make.

Vanuit Brussel
U neemt de E314 richting Genk-Aachen. Op het klaverblad in Lummen gaat u rechtdoor. Neem afrit 29, Houthalen-Helchteren. Ga rechtsaf, richting Eindhoven, en volg de N715 en vervolgens kiest u de N74, richting Eindhoven. De N74 volgt u tot afslag Lommel-Mol, Nolimpark. Dan volgt u de N71 richting Lommel tot aan de verkeerslichten met een McDonalds-restaurant (aan uw linkerkant). Hier gaat u linksaf, in de richting van Leopoldsburg, de N746. Na een tweetal kilometer ziet u aan uw linkerzijde een Q8-benzinestation. Hier gaat u linksaf en volgt deze weg tot aan Flanders Make.

Vanuit Aken
U neemt de E314/A2 richting Antwerpen, België. U neemt afrit 29, Houthalen-Helchteren. Ga rechtsaf, richting Eindhoven, en volg de N715 en vervolgens kiest u de N74, richting Eindhoven. De N74 volgt u tot afslag Lommel-Mol, Nolimpark. Dan volgt u de N71 richting Lommel tot aan de verkeerslichten met een McDonalds-restaurant (aan uw linkerkant).
Hier gaat u linksaf, in de richting van Leopoldsburg, de N746. Na een tweetal kilometer ziet u aan uw linkerzijde een Q8-benzinestation. Hier gaat u linksaf en volgt deze weg tot aan Flanders Make.

Vanuit Eindhoven
U neemt de N69 richting Valkenswaard. Aan de grensovergang volgt u de N74 richting Hasselt. De N74 volgt u tot afslag Lommel-Mol, Nolimpark. Dan volgt u de N71 richting Lommel tot aan de verkeerslichten met een McDonalds-restaurant. Hier gaat u linksaf, in de richting van Leopoldsburg, de N746. Na een tweetal kilometer ziet u aan uw linkerzijde een Q8-benzinestation. Hier gaat u linksaf en volgt deze weg tot aan Flanders Make.