Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Over ons > Evenementen > Flanders Make ledenevent 2017 bij Arkite (C-Mine Crib Genk)

Flanders Make ledenevent 2017 bij Arkite (C-Mine Crib Genk)

FLANDERS MAKE NETWERKEVENT BIJ ARKITE (C-MINE CRIB GENK), EXCLUSIEF VOOR LEDEN

Virtual en Augmented Reality in de Fabriek van de Toekomst

 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we ook in 2017 opnieuw een netwerkevent exclusief voor onze leden. Dit vindt plaats op donderdag 22 juni 2017 vanaf 14u00 in C-Mine Crib, Genk. Gastheer is lidbedrijf Arkite. 

Ons ledenevenement is de uitgelezen opportuniteit om andere CEO’s, CTO’s en R&D managers uit de Vlaamse maakindustrie te ontmoeten en om ideeën uit te wisselen. Het thema van deze editie is Augmented en Virtual Reality

Na een toelichting van onze nieuwe strategie, illustreren we de mogelijkheden van deze technologieën voor de maakindustrie aan de hand van zowel ons eigen onderzoek als van enkele interessante externe cases. Tijdens de koffiepauze maakt u kennis met onze gastheer Arkite die een Augmented Reality-demonstratie houdt over hun project met de Foutloze Operator. 

Volgend op de presentaties en demo’s bezoeken we de C-Mine site, en wordt u getrakteerd op een Virtual Reality-mijnbezoek. We sluiten het ledenevenement af met een walking dinner.

We voorzien voor de eerste keer ook een avondprogramma, dat ook open is voor het grote publiek, rond Virtual Reality. Onder de koepel “productieproces verrijken met digitale technologie” getuigen vier innovatieve bedrijven over de mogelijkheden van deze technologie. 

 

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA

 

De inschrijvingen zijn afgesloten. Mocht u toch nog willen deelnemen, contacteer dan onze Event Officer Dries Hollebekkers: dries.hollebekkers@flandersmake.be

 

Datum: 
22/06/2017 -
14:00 tot 21:00
Plaats: 
Arkite, C-Mine Crib Genk, (gps) Evence Coppéelaan 91, 3600 Genk