Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Over ons > Evenementen > Flanders Make KMO-netwerkevenement Oost- en West-Vlaanderen

Flanders Make KMO-netwerkevenement Oost- en West-Vlaanderen

Op dinsdag 27 juni organiseren wij samen met het Innovatiecentrum West-Vlaanderen en met de steun van Voka West-Vlaanderen een inspiratienamiddag over innovatie in de KMO. Dat Flanders Make de maakindustrie helpt innoveren, is geen nieuws. Maar wist u dat wij daarvoor niet alleen samenwerken met grote bedrijven maar ook met KMO’s zoals de uwe?

Wij laten drie bedrijven aan het woord die getuigen hoe zij elk op hun eigen manier blijvend meerwaarde realiseren. Dat doen ze samen met Flanders Make én met elkaar, zoals gastheer Karel Van Hoecke (Van Hoecke Automation, partner in het automatiseren van processen) zal toelichten. Hij stelt een concrete case voor waarbij de resultaten van een samenwerking met Flanders Make toegepast werden in een designproject met RF Technologies voor het efficiënt automatisch clinchen van onderdelen voor rechthoekige brandkleppen.
Een mooie illustratie van hoe Flanders Make ook voor KMO’s een vruchtbare voedingsbodem voor innovatie creëert!

Andere sprekers zijn Peter Staelens (dotOcean, pionier in de connectie tussen internet en off-shore industrie) en Laurens van Eyckeren (Dana Belgium, producent van off-highway voertuigen). U merkt het, allemaal namen van bij u in de buurt en dat is geen toeval. Voor dit evenement richten wij ons heel bewust op bedrijven in Oost- en West-Vlaanderen. Dat is makkelijk en efficiënt!

Laat u inspireren dóór en kom netwerken mét andere zaakvoerders. Deelnemen is gratis; inschrijven is verplicht (klik hier)

Klik hier voor het volledige programma. 

Bekijk hier de video van onze samenwerking met Van Hoecke Automation. 

 

Datum: 
27/06/2017 - 14:30
Plaats: 
Van Hoecke Automation (Legen Heirweg 29, 9890 Gavere)