Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Over ons > Nieuws > Conferentie: Zweeds-Belgisch Innovatie Initiatief op 4 oktober 2017 in Brussel

Conferentie: Zweeds-Belgisch Innovatie Initiatief op 4 oktober 2017 in Brussel

In navolging van de succesvolle Zweeds-Zwitserse samenwerking SWII (Swedish-Swiss Innovation Initiative) wordt op 4 oktober SBII gelanceerd: Swedish-Belgian Innovation Initiative. En dat is een minder verrassend huwelijk dan je op het eerste zicht zou denken. Niet alleen worden beide landen geconfronteerd met dezelfde industriële uitdagingen, ook heel wat grote bedrijven in het Vlaamse landschap hebben wortels in Zweden. Denk maar aan Volvo of Atlas Copco.

Tijdens het pilootevenement rond het thema “digitization of the future industry” op 4 oktober 2017 kunnen organisaties hun R&D ideeën pitchen bij Zweedse en Belgische partners met de bedoeling om samen onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten op te zetten. Daarnaast zijn er ook netwerkopportuniteiten. Je leert er ook meer over projectfinanciering via de Europese initiatieven Eureka en Eurostars. Flanders Make is een van de partners van het evenement.

Uit het Zweeds-Zwitserse initiatief kwamen op 3 jaar tijd 30 projecten met een totale waarde van 38 miljoen euro. De verwachtingen zijn dus hoog gespannen.

Wil jij deelnemen aan matchmaking met onze Zweedse collega's, contacteer ons dan via info@flandersmake.be!

Klik hier om je te registreren voor het evenement.