Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Over ons > Nieuws > VLAIO steunt projecten in de pilootfase

VLAIO steunt projecten in de pilootfase

VLAIO lanceert voor het eerst een oproep voor ontwikkelingsprojecten op pilootschaal. Het doel is om ervaring op te bouwen over de praktische implementatie van steunverlening aan de latere fase van het innovatietraject van bedrijven. De focus van deze oproep ligt op projecten gericht op pilootschaal/demo-activiteiten. Dit betekent dat er voldoende maturiteit voorhanden is bij de start van het project. Ze beschikken bijvoorbeeld al over een proof of concept op kleinere schaal, maar er is nog geen commerciële uitrol. 

Deze oproep is interessant voor onze leden en industriële partners. Flanders Make kan hen bovendien ondersteunen bij het opzetten van eeen uitgebreid testprogramma in de latere fase van het traject. Wij beschikken immers over de nodige testkennis en -infrastructuur om hen te ondersteunen. Bekijk hieronder de video over onze testinfrastructuur en -mogelijkheden. 

De oproep loopt nog tot 3 september 2018, 12u. Voor meer informatie, bezoek de VLAIO website

Wist je overigens dat je je ook kan laten begeleiden door de VLAIO bedrijfsadviseurs? Niet zeker wat dat wil zeggen? Lees hier het succesverhaal van Prefamac