Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Over ons > Nieuws > Peter Flamang versterkt Flanders Make als Technisch Directeur

Peter Flamang versterkt Flanders Make als Technisch Directeur

Flanders Make, het nieuwe strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie, werft Peter Flamang aan als Technisch Directeur. Vanuit zijn ruime industriële ervaring zal hij met het strategisch comité verder vorm geven aan het onderzoek en de innovatie waaraan Flanders Make samenwerkt met Vlaamse grote bedrijven en KMO’s actief in de brede maakindustrie. Hij zal  ook een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de internationale onderzoeksstrategie en profilering van Flanders Make.

Peter Flamang is Burgerlijk Werktuigkundig-Elektrotechnisch Ingenieur en Doctor in de Toegepaste Wetenschappen. Daarnaast behaalde bij ook een Master of Business Administration. Hij kan bogen op 25 jaar industriële ervaring in onderzoek en ontwikkeling en was ondermeer actief als Vice President R&D bij Hansen Transmissions International, dat tandwielkasten maakt voor windturbines en andere industriële toepassingen.  

Peter Flamang start als Technisch Directeur bij Flanders Make op 1 februari en zal rapporteren aan de Algemeen Directeur, Dirk Torfs.