Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Over ons > Nieuws > GrowIn 4.0 projectparters nodigen KMO's uit de maakindustrie uit voor Advanced Engineering

GrowIn 4.0 projectparters nodigen KMO's uit de maakindustrie uit voor Advanced Engineering

Vanuit het project GrowIn 4.0 nodigen wij u graag uit op Advanced Engineering op donderdag 17 mei in Flanders Expo. We ontvangen u om 11u30 voor een netwerkmoment en korte toelichting van het GrowIn 4.0 project. Dan krijgt u een rondleiding in het MAKE LAB van Flanders Make. Vervolgens sluiten we aan bij de netwerklunch van Advanced Engineering, met Eric Van Zele, Ex-CEO Barco, bestuurder Van de Wiele en Trends-manager van het jaar 2013. Tot slot kan u kiezen uit één van de in-depth sessies op het Advanced Engineering congres.

Het Interregproject GrowIn 4.0 ondersteunt kmo's bij de implementatie van Industrie 4.0. De recentste industriële revolutie biedt unieke opportuniteiten voor uw onderneming. De Vlaamse partners in het project lichten graag toe kort toe op welke manier het project voor u een meerwaarde zal betekenen. De Vlaamse partners zijn Voka Oost-Vlaanderen, Flanders Make, Open Manufacturing Campus en Blenders (vroeger Strategische Projectenorganisatie Kempen). Het project kwam tot stand met de steun van het Interreg North Sea Region Programma 2014 - 2020.

Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via marijke.vangysegem@voka.be.

Opgelet: de toegangsprijs voor de netwerklunch van Advanced Engineering bedraagt € 145. Met steun van Interreg North Sea Region bieden wij dit gratis aan, maar wij zien ons genoodzaakt een no-show fee van € 145 aan te rekenen mocht u onverwachts niet kunnen deelnemen. Annuleren kan wel, tot maandag 14 mei.