Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Over ons > Nieuws > Flanders Make biedt leden exclusieve netwerkgelegenheid

Flanders Make biedt leden exclusieve netwerkgelegenheid

Flanders Make organiseerde in juni het eerste netwerkevenement exclusief voor zijn leden. Dit evenement is dé gelegenheid voor CEO’s, CTO’s en R&D vertegenwoordigers om ideeën uit te wisselen over hot topics voor de industrie en over de samenwerking aan onderzoek en innovatie met Flanders Make.

Het evenement vindt telkens plaats bij een lidbedrijf, dat de deelnemers ook een blik achter de schermen biedt. Gastbedrijf voor deze eerste bijeenkomst was Punch Powertrain, ontwikkelaar en producent van transmissiesystemen en hybride aandrijflijnen.

“Product en productie in Vlaanderen” en “het gevecht voor talent” waren de hot topics die aan bod kwamen. Flanders Make bood een overzicht van de lopende onderzoeksprojecten, en zal tijdens de volgende ledenbijeenkomst in het najaar dieper ingaan op resultaten van het onderzoek.

Het Flanders Make onderzoeks- en innovatienetwerk groeit gestaag, met nieuwe leden zoals Daf Trucks Vlaanderen en Nikon Metrology Europe. We rekenen dan ook (opnieuw) op een talrijke opkomst voor het volgende netwerkevenement exclusief voor onze leden na de zomer.

Nog geen lid van Flanders Make?

Als u interesse heeft om lid te worden van Flanders Make, dan kan u dit formulier invullen. Onze account managers informeren u graag over de voordelen van het lidmaatschap.

Of u kan ons contacteren op +32 11 790 590 of via mail: info@flandersmake.be.