Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Over ons > Evenementen > Flanders Make Seminarie: technologisch onderzoek ten dienste van de maakindustrie  

Flanders Make Seminarie: technologisch onderzoek ten dienste van de maakindustrie  

Dat Flanders Make aan technologisch onderzoek doet, is voor jou vast geen nieuws. Maar hoe draagt dat onderzoek bij tot vooruitgang binnen bedrijven? En meer nog: wat kunnen onze technologische ontwikkelingen concreet voor jou betekenen?

9u tot 12u30 - Voorstelling onderzoeksresultaten en bedrijfscases.

Wij stellen binnen vier grote thema’s – die niet toevallig overeenkomen met onze vier competentieclusters - concrete onderzoeksresultaten én hun toepassing in de industrie voor. De betrokken bedrijven getuigen aan de hand van concrete cases hoe de technologische ontwikkelingen tot stand kwamen, wat hun toepassing is en waar nog verder aan gebouwd wordt.

De vier thema's worden toegelicht in parallelle sessies. Klik op de verschillende domeinen voor het betreffende programma.

12u30 tot 13u30 - Netwerklunch

Aansluitend op het ochtendprogramma organiseren wij een netwerklunch tijdens dewelke je onderzoekers, ingenieurs en R&D managers van andere technologie-leidende bedrijven kan ontmoeten.

Schrijf je hier in voor het ochtendprogramma. 

De prijs van een halve dag-seminarie bedraagt respectievelijk 95 euro voor Flanders Make leden en 195 euro voor niet-leden.

13u30 tot 14u00 - Voorstelling roadmaps

Voor onze clusterconsortiumleden zal onze CTO kort de roadmaps van Flanders Make schetsen, alvorens over te gaan op het namiddagprogramma.

14u tot 17u30 - Clusterconsortiummeeting 

Het namiddagprogramma is exclusief voorbehouden aan clusterconsortiumleden. Dan stellen we nieuwe ideeën voor SBO- (strategisch basisonderzoek) en infrastructuurprojecten voor en tekenen we de krijtlijnen van de cluster roadmap uit. Dit is het uitgelezen moment om ook nieuwe voorstellen op tafel te leggen. 

Maak jij deel uit van een cluster? Dan is deelnemen aan het ochtendprogramma, inclusief de lunch, gratis voor jou en voor jouw collega's. Met de presentaties van de ochtendsessie, reiken we jou de nodige handvaten aan om samen met ons de activiteiten binnen het clusterconsortium naar een hoger niveau te tillen en nieuwe projecten te definiëren. 

Verzeker je nu alvast van een plaatsje en schrijf je in via de onderstaande links. 

 

 

 

Datum: 
19/04/2018 - 09:00
Plaats: 
San Marco Village, Boomsesteenweg 31, 2627 Schelle