Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Over ons > Evenementen > “The Future of the Manufacturing Industry” – het Flanders Make symposium 2017

“The Future of the Manufacturing Industry” – het Flanders Make symposium 2017

Het belooft een inspirerende dag te worden tijdens dewelke wij dieper ingaan op de trends die de toekomst van de maakindustrie definiëren. We lichten onze onderzoeksresultaten toe en tonen concrete cases van bedrijven waarmee we samenwerken.

Boeiende sprekers als Jost Bernasch (VIRTUAL VEHICLE), Geert Ostyn (PICANOL GROUP), Goedele Heylen (NIKO) en Prof. Wim Vanhaverbeke (UHASSELT) snijden onderwerpen aan als slimme producten en productiemethodes, concurrentievermogen in een geglobaliseerde wereld en innovatie in een Vlaamse context. Minister van Innovatie Philippe Muyters sluit de dag gepast af.

U kan bovendien in primeur kennismaken met ons mobiel laboratorium voor flexibele en human-centered productie. Met deze mobiele, volledig geconnecteerde onderzoeksinfrastructuur brengen we nieuwe technologieën naar bedrijven, werken we aan co-creatie met de meest geavanceerde productiemethodes en introduceren we nieuwe productieprocessen bij operatoren om hun klaar te stomen voor de toekomst. Een unicum in België, dat wij graag ten dienste stellen van de industrie.

Ons jaarlijks symposium houdt niet alleen de vinger aan de pols van de maakindustrie, maar wil ook een netwerkplatform bieden aan haar protagonisten – zowel industriële zwaargewichten als KMO’s. 

Klik hier voor het volledige programma en alle sprekers. 

Registreren kan via deze link

Schrijf u nu in en profiteer van vroegboekkorting: resp. 100 en 200 euro (leden/niet-leden) in plaats van 150 en 250 euro (geldig tot 21 september 2017). 

Datum: 
21/11/2017 -
08:30 tot 20:30
Plaats: 
Kinepolis Antwerp (Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen)