Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Over ons > Evenementen > Flanders Make seminarie: ontdek de technologie voor de producten en productie van morgen

Flanders Make seminarie: ontdek de technologie voor de producten en productie van morgen

Innovatie is vooruitgang. Bedrijven die morgen ook relevant willen blijven, weten dat ze daarom moeten blijven innoveren. En dat om aan de veranderende klantenvraag tegemoet te komen, om steeds betere producten op de markt te kunnen brengen of om hun productie-apparaat te optimaliseren.

Flanders Make steunt bedrijven door samen met hen en voor hen onderzoek te doen naar nieuwe technologieën en nieuwe toepassingen voor die technologieën. Op ons jaarlijks seminarie stellen we de meest betekenisvolle en sprekende resultaten voor, net als hun concrete toepassing bij de partnerbedrijven die mee aan de wieg stonden. 

Praktisch

Donderdag 9 mei 2019 van 13u30 tot 17u30

BluePoint Antwerpen 

 

We voorzien vier parallelle sessies waarin onderwerpen aan bod komen die aansluiten bij onze vier competentieclusters

  • Decision & Control
  • Design & Optimisation
  • Flexible Assembly
  • Motion Products 

In elke presentatie geven we ook het woord aan een partnerbedrijf dat toelicht waarom het onderzoek tot stand kwam, wat de eerste toepassingen zijn en hoe het nu verder moet. Elke sessie bestaat uit twee delen waardoor je dus onderzoeksresultaten uit meerdere clusters kan ontdekken. 

Meer informatie en een concrete agenda volgen snel. Verzeker je echter nu al van een plaatsje en schrijf je in via deze link.

Voor wie? Onderzoekers, ingenieurs en R&D managers van bedrijven met een hart voor innovatie 

De prijs van een halve dag-seminarie bedraagt respectievelijk 95 euro voor Flanders Make leden en 195 euro voor niet-leden.

Datum: 
09/05/2019 -
13:30 tot 17:30
Plaats: 
BluePoint Antwerpen, Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem