Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Flanders Make opent zijn deuren voor het grote publiek!

Flanders Make opent zijn deuren voor het grote publiek!

Op zondag 7 oktober, tijdens de VOKA Open Bedrijvendag, opent Flanders Make in Lommel zijn deuren voor het grote publiek. Kom een kijkje nemen en maak kennis met onderzoek dat de toekomst van de industrie zal bepalen. Kom oog in oog te staan met onze robots, probeer eens een Augmented Reality-bril of neem een kijkje in onze klimaatkamer. Dat is zoiets als een grote zonnebank en diepvries tegelijk, die we gebruiken om voertuigen of machines te testen in verschillende omstandigheden.

Wat je zal ontdekken: Stap in de toekomst met enkele demonstraties die het leven van morgen zullen bepalen. Ontdek hoe mensen met robots samenwerken, hoe voertuigen rijden zonder chauffeur en hoe we virtuele realiteit, vooral gekend uit de gamewereld, efficiënt kunnen inzetten op de fabrieksvloer.

Welke beroepen je aan het werk kan zien: Het merendeel van onze werknemers zijn ingenieurs. Mensen bij wie innovatie in het bloed zit. Maar de technologie die zij mee ontwikkelen, kan door verschillende beroepscategorieën gebruikt worden: van de fabrieksarbeider aan de band tot de ingenieurs uit de onderzoeksafdeling. Ben je geïnteresseerd om ons beter te leren kennen en wie weet bij ons te komen werken, bezoek dan zeker onze jobstand. Wij zijn altijd op zoek naar ingenieurs en onderzoekers om ons team te versterken!

Wat je zelf mag uitproberen: Waan je in een fabriek dankzij virtuele realiteit, ontdek onze autonome bus en geef eens een high five aan een robot. Tijdens Open Bedrijvendag kan het allemaal.

Wat jouw kinderen kunnen doen: We voorzien verschillende interactieve demo’s. Bovendien zijn er robots, machines en voertuigen die de kinderen zeker zullen aanspreken, al is het maar om vol verwondering naar te kijken.

Welkom op zondag 7 oktober van 10u tot 17u.
Adres: Oude Diestersebaan 133, 3920 Lommel
Datum: 
07/10/2018 -
10:00 tot 17:00
Plaats: 
Lommel