Overslaan en naar de inhoud gaan

Machines

Mechanische levensduurtesten van componenten en systemen
Op componentniveau testen we de algemene en functionele levensduur van componenten met behulp van hydraulische en elektrodynamische actuatoren. Deze actuatoren kunnen we zowel vanuit een theoretisch als vanuit een praktisch model inzetten en dit met een zeer breed gamma aan input parameters.
 
Testen en valideren van aandrijfsystemen
Wij bieden ondersteuning bij het testen en valideren van aandrijfsystemen. We hebben een modulaire aandrijflijn ter beschikking die flexibel inzetbaar is voor het testen van nieuwe aandrijfcomponenten en -systemen alsook van hun bijhorende controllers. Daarnaast doen we ook onderzoek naar voedingssystemen voor elektrische aandrijvingen, waarvoor we onder meer een passieve front-end ontwerptool ontwikkelden. 
 
Hardware-in-the-Loop testen voor aandrijvingen
We testen met ons E-POWERTRAIN LAB de kwaliteit van elektrische aandrijvingen en hun componenten in virtuele omstandigheden, zonder ze daadwerkelijk in een prototype machine in te bouwen. Hiermee kunnen we een indicatie geven van hoe de aandrijving zich zal gedragen in reële omstandigheden. Zo helpen we bedrijven om hun producten sneller en goedkoper klaar te stomen voor de markt.
 
Energie-efficiëntie testen van lagers
We voeren testen uit op de lagers van machines, om hun optimale smering te bepalen en zo de algemene efficiëntie van aandrijfsystemen te optimaliseren
 
Interesse in een van onze diensten? Neem dan zeker contact met ons op. 
 
CONTACTEER ONS