Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Onze diensten > Innovatie op maat

Innovatie op maat

We helpen de bedrijven met de ontwikkeling van technologische oplossingen, vanaf het moment dat een idee vorm krijgt tot wanneer het zich ontwikkelt tot een volledig functioneel product of productieproces. We bieden ook ondersteuning bij het verbeteren van hun bestaande producten en productieprocessen.

Haalbaarheidsstudies
Via oa. het Innovation Boosting initiatief bepalen we de voor- en nadelen van de toepassing van een bepaalde innovatieve technologie in je bedrijf. We kijken waar de eventuele lacunes zijn, welke ondersteunende technologie of kennis binnen je bedrijf nog ontbreekt en hoe we daar een antwoord op kunnen bieden. 
 
Ondersteuning bij productontwerp
Productontwikkelaars dienen in de ontwerpfase allerlei keuzes te maken die een grote impact kunnen hebben op de functionaliteit, efficiëntie, prijs, produceerbaarheid etc. We reiken hen methodes en ondersteunde software aan om dit ontwerpproces te vereenvoudigen.
 
Verbeteringen van productieprocessen
De vraag naar producten op maat van de klant neemt sterk toe, wat een impact heeft op de productieflow. We helpen bedrijven bijvoorbeeld om een assemblageruimte hiervoor, met de juiste flexibiliteit, in te richten op de meest economische manier. We bieden hulp bij de keuze, plaatsing en toepassing van sensoren om de productie te optimaliseren. 
 
Advies over en implementatie van nieuwe technologie in productie omgevingen
We ondersteunen maakbedrijven met ons: 

om hun concurrentiepositie te versterken door gebruik te maken van nieuwe technologieën, zoals bijvoorbeeld artificiële intelligentie, digitale werkinstructies, robotica en cobotica, virtual en augmented reality.

 
Interesse in een van onze diensten? Neem dan zeker contact met ons op. 
 

Contacteer ons