5G voor industriële toepassingen

Deadline

5G voor industriële toepassingen

Uitdaging

Voor diverse industriële toepassingen (bijv. aansluiting van machines op een datanetwerk van het bedrijf, voertuig-met-voertuig- & voertuig-met-infrastructuur-communicatie en bediening (op afstand) van (mobiele) computers) vertonen de huidige draadloze technologieën (4G, WiFi, Bluetooth, Lora, SigFox, enz.) een aantal tekortkomingen op het vlak van verwerkingscapaciteit, latentietijd en dekking.

5G is na 4G de volgende generatie van draadloze technologie voor digitale cellulaire netwerken en belooft om een aantal van deze tekortkomingen weg te werken. Het is echter nog niet geweten hoe we 5G in industriële toepassingen kunnen integreren.

PROJECTDOELSTELLING

Het 5G4InApp_ICON project zal de referentiearchitectuur voor de integratie van 5G in industriële toepassingen onderzoeken.

Interesse?

5G4InApp_ICON is een industrieel onderzoeksproject (ICON) . We zijn op zoek naar bedrijven die zich bij de gebruikersgroep willen aansluiten en samen met ons willen werken. Gelieve onderstaand formulier in te vullen indien je interesse hebt in dit project: