Ontvang als KMO tot EUR 95.000 steun via DIH-World

Uitbreiden en harmoniseren van Europese Digitale Innovatie Hub's

DIH-World heeft als doel het versnellen van de invoering van geavanceerde digitale technologieën door Europese kleine en middelgrote productiebedrijven in alle sectoren. Dit doen we door hen te ondersteunen bij het opbouwen van duurzame concurrentievoordelen en het bereiken van wereldmarkten. DIH-World versterkt de capaciteiten van regionale Innovatie Hubs, niet alleen in de innovatieve regio's van Europa maar ook in ondervertegenwoordigde Europese regio's.

Het uiteindelijke doel is het ondersteunen van lokale Innovatie Hubs, hun samenwerkingscapaciteiten te ontwikkelen, en ervoor te zorgen dat lokale Digitale Innovatie Hub's, zoals Flanders Make, kunnen profiteren van de Europese DIH-netwerken en hun middelen en faciliteiten ten voordele van hun lokale KMO's kunnen aanwenden.

Open call

Het DIH-World projectconsortium lanceert zijn eerste open call. Via deze open call selecteert en ondersteunt het consortium maximaal 35 KMO-gedreven experimenten.

Deze open call is bedoeld om digitaliseringsexperimenten te ondersteunen van DIH's en KMO's uit de productiesector. Innovatieve experimenten rond de integratie van digitale technologieën in hun processen, producten of diensten kunnen hierbij tot EUR 95.000,00 steun ontvangen.

De geselecteerde KMO's zullen deel uitmaken van de DIH-World gemeenschap. Hierdoor stimuleren we de interactie en grensoverschrijdende samenwerking tussen DIH's en KMO's, en ook tussen DIH's van het Europese netwerk. 

De deadline voor indienen van je project is vastgesteld op 15 juli 2021.

Meer informatie?

Meer informatie over de open call en het hele indieningsproces vind je terug op de DIH-World website of contacteer Ger van den Kerkhof, Senior Account Manager bij Flanders Make, voor meer informatie.