Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Nieuws > Creatieve ideeën omzetten in een succesvol nieuw product

Creatieve ideeën omzetten in een succesvol nieuw product

Een creatief idee en een ambitieuze visie volstaan meestal niet om als bedrijf een nieuw product, met aanvullende diensten, te vervaardigen en te lanceren. Vóór een product succesvol vorm krijgt, legt het een lange weg af waarbij het een technologisch, markt- én gebruikersgericht ontwikkelproces moet doorlopen.

Inhoud van de opleiding

Je krijgt in deze opleiding inzicht in het integrale ontwerptraject van een nieuw product. Je leert hoe je orde schept in dit complexe ontwikkelproces en hoe je in een reële bedrijfscontext productontwikkeling in goede banen leidt. Zo kan je je creatieve ideeën omzetten in een succesvol product en integrale productontwikkeling consequent introduceren binnen een innovatieve bedrijfsstrategie.

Meer weten? Kijk op www.integraleproductontwikkeling.be of download de brochure.
Deze opleiding wordt georganiseerd door KU Leuven en UGent.

Infosessie

Of kom kennismaken met de opleiding tijdens onze infosessie op donderdag 13 juni 2019, P3Lab UGent (Gieterijcentrum), Technologiepark 130 in Zwijnaarde/Gent. Ontdek wat deze opleiding voor jou en jouw bedrijf kan betekenen. Proef de creatieve sfeer en krijg een goed beeld van deze unieke opleiding.

Deelname is gratis maar gelieve vooraf uw aanwezigheid te registreren.