Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Events > Workshop Digitale Transformatie

Workshop Digitale Transformatie

Hoe kunnen cobots mijn productie helpen? Wat is machine-leren? Zal mijn personeel met AR-technologie aan de slag willen?

KMO’s staan voor heel wat uitdagingen bij de digitalisering van hun producten en productie. Daarom organiseert Flanders Make speciaal voor hen een workshop over de digitale transformatie.

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de specifieke noden van Vlaamse maakbedrijven. We maken de status op van de digitalisering in Vlaanderen en lichten toe hoe Flanders Make inspeelt op de reële behoeftes.

 

Het programma van de workshop volgt later. Verzeker je echter vandaag al van een plekje en schrijf je in. Omwille van het interactieve karakter is het aantal plaatsen beperkt tot max. 20 deelnemers. 

 

Praktische informatie:

  • Donderdag 12 september 2019
  • 9u30 tot 13u, inclusief lunch
  • Flanders Make Leuven (Gaston Geenslaan 8, 3001 Leuven)
  • Deelnemen is gratis, registreren is verplicht 

Registreer hier

 


De workshop maakt onderdeel uit van het Europese DIHELP project waarvan Flanders Make partner is.

OVER DIHELP

DIHELP staat voor “Digital Innovation Hubs Enhanced-Learning Programme” en wordt gesteund door de Europese Unie onder de steunovereenkomst Nº 00847927. DIHELP heeft tot doel een coherente, gecoördineerde en duurzame benadering te ontwikkelen om de Europese industrie te ondersteunen, gebruikmakend van het concept van het concept van Digital Innovation Hubs (DIH). Hiertoe ondersteunt DIHELP een 30-tal Digital Innovation Hubs (DIHs) om hun activiteiten verder te ontwikkelen en op te schalen. https://dihelp.eu


 

Datum: 
12/09/2019 - 09:30
Plaats: 
Flanders Make Leuven - Gaston Geenslaan 8, 3001 Leuven