Covid-19 maatregelen

We nemen alle noodzakelijke Covid-19 beschermingsmaatregelen. Je veiligheid is immers onze grootste bekommernis.

Welke maatregelen neemt Flanders Make?

  • We respecteren overal de anderhalve meter regel (social distancing). Om hierbij te helpen, krijgt elke deelnemer een klein toestel dat waarschuwt met een geluidssignaal zodra iemand te dichtbij komt.
  • Bij aankomst wordt de temperatuur van iedere deelnemer gecheckt. Indien je een verhoogde temperatuur hebt kan je helaas niet deelnemen.
  • Mondmaskers zijn verplicht gedurende het hele event. 
  • Op alle strategische plaatsen zal alcoholgel voorzien worden zodat deelnemers en medewerkers regelmatig hun handen kunnen ontsmetten. 
  • Door te werken met tijdslots beperken we het aantal personen dat op hetzelfde moment aanwezig is. De introductie wordt georganiseerd in groepjes van 20 personen, de begeleide rondleiding en het netwerkmoment vinden plaats in groepjes van 5.
  • De begeleide rondleiding volgt een vast circulatieplan om het kruisen van personen zoveel mogelijk te vermijden.
  • De tafels en stoelen van de introductie- en cateringruimte worden na elk gebruik volledig gedesinfecteerd.
  • De standen in de expositie hall liggen op veilige afstand van elkaar.
  • We stellen een COVID verantwoordelijke aan die tijdens het hele event aanwezig is voor vragen en toekijkt op de veiligheid en het volgen van de regels.
  • Een beveiligingsfirma ondersteunt ons en leidt het event mee in goede banen.

Wat bij annulatie door Flanders Make?

Indien we, omwille van Covid-19, genoodzaakt zijn het event te annuleren zullen we alle deelnemers via email verwittigen. In eerste instantie zullen wij op zoek gaan naar nieuwe, latere data waarop het event kan plaatsvinden. Tickets zullen geldig blijven voor deze nieuwe data. Indien je op dit moment niet kan komen, dien je contact met ons op te nemen zodat we je ticket kunnen restitueren. 

Kan ik mijn ticket annuleren?

Indien je zelf, omwille van welke reden dan ook, niet kan komen naar het event kun je je ticket overdragen aan een collega. Gelieve ons hiervan ten laatste 24u op voorhand op de hoogte te brengen, en ons de contactgegevens van je collega te bezorgen, zodat we dit kunnen aanpassen in onze administratie. 

Wat gebeurt er met mijn contactgegevens?

Je contactgegevens gebruiken we om je op de hoogte te houden van mogelijke veranderingen. Ook zullen we deze gegevens gebruiken om je te verwittigen indien achteraf blijkt dat er een bezoeker waarmee je mogelijk direct contact hebt gehad Covid-19 heeft.

Moet ik gedurende het hele event een mondmasker opzetten?

Ja, behalve tijdens de momenten waarop iedereen op een stoel zit (welke anderhalve meter uit elkaar zullen staan).

Ik woon in het buitenland. Kan ik deelnemen?

We volgen de regels van de overheid. Woon je in een door de overheid als rood of geel aangeduid gebied dan is quarantaine verplicht of aangeraden bij aankomst in België. Gelieve je hieraan te houden en enkel naar ons event te komen indien je quarantaine periode volledig achter de rug is.

Ik ben in de 7 dagen voor het event in het buitenland geweest. Kan ik deelnemen?

We volgen de regels van de overheid. Kom je uit een rode of gele zone en is quarantaine verplicht of aangeraden bij aankomst in België dan vragen we je om niet naar ons event te komen.

Wat indien iemand Covid-19 symptomen vertoont tijdens het event?

Zowel deelnemers als medewerkers die Covid-19 symptomen vertonen tijdens het event zullen zo snel mogelijk afgezonderd worden van de rest van de aanwezigen. We zullen deze persoon een nieuw mondmasker aanbieden en vragen om het event te verlaten en een arts te bezoeken. Als blijkt dat deze persoon vervolgens positief test zullen we de mensen die in rechtstreeks contact zijn geweest contacteren en vragen om een arts te bezoeken en een test te ondergaan.

Top Technology on tour

Contacteer ons

Heb je nog vragen of bezorgdheden omtrent Covid-19 en ons event? Laat het ons weten.