Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Events > ITF Belgium 2019 (FutureSummits)

ITF Belgium 2019 (FutureSummits)


Dit jaar wordt ‘ITF Belgium 2019’ deel van een groter geheel “FutureSummits” dat plaats zal vinden op 14 en 15 mei, te Antwerpen.

FutureSummits bestaat uit 3 conferenties op 1 locatie (Flanders Meeting & Convention Center Antwerp) en neemt een duik in de toekomst met:

  • ITF Belgium: een door technologie gedreven event met inspirerende presentaties van imec en industriële sprekers die de mogelijkheden van nano & digitale technologie voor baanbrekende innovaties toelichten.
  • De nieuwe conferentie Forward Dive: een conferentie met visionaire sprekers over de impact van technologie op de maatschappij.
  • AI Flanders: met AI als centraal thema en meer specifiek AI applicaties in de domeinen: Smart Health, Smart Industry 4.0 en Smart Cities.

Tijdens de 3 bovenstaande conferenties is er de mogelijkheid om de interactieve demovloer te bezoeken met meer dan 50 baanbrekende interactieve technologie demo’s.

Waarom je ITF Belgium 2019 moet bezoeken: 

ITF Belgium is het ideale platform om de nano & digitale technologieën achter game-changing innovaties te verkennen. De conferentie biedt een internationaal platform aan een aantal van de meest geadvanceerde technologieën die door IMEC en haar partners ontwikkeld werden. Daarnaast krijg je er ook exclusieve inzichten in de R&D roadmaps en perspectieven van tech leaders wereldwijd. Tot slot kan je er ook terecht voor de exclusieve presentatie van baanbrekende innovaties door bekende imec experts, de industrie en onderzoeksinstellingen. Deze tech presentaties zijn zeer hoog aangeschreven en worden bijgewoond door technologische innovators van over de hele wereld.

Hoogtepunten:

  • Indrukwekkende presentaties door experts uit de globale industrie en imec
  • Live demos van 55 smart solutions voor Health, Mobiliteit, Industrie, Steden, VR, Energie en meer
  • Strategisch netwerken met belangrijke business & wetenschaps-innnovators van over de hele wereld

Meer informatie en inschrijven

Datum: 
14/05/2019 - 09:00
Plaats: 
Flanders Meeting & Convention Center, Koningin Astridplein 22, 2018 Antwerpen