Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Events > Flanders Make op Hannover Messe 2019

Flanders Make op Hannover Messe 2019

Flanders Make neemt voor de tweede keer op rij deel aan Hannover Messe, de belangrijkste beurs ter wereld op het gebied van digitalisering van productie en energiesystemen. Het onderzoekscentrum voor de maakindustrie deelt net als vorig jaar een stand met Flanders Investment & Trade (FIT), in hal 8. Flanders Make haalt alles uit de kast met een zestal laagdrempelige demo’s die het brede scala aan onderzoekscompetenties aantonen. 

Demo's

Op onze stand (hal 8 E22) tonen we volgende industrie 4.0 demo's:

  • SmartFactoryBNL: Modulair demonstratieplatform waar u de mogelijkheden van industry 4.0 leert kennen zoals autonoom werken, robot-mens samenwerking en de creatie van digital twins.
  • Collaborative Workcell: Het samenwerken tussen mens en robot, inclusief het tonen van werkinstructies via lichtsignalen dankzij het Arkite HIM systeem, in dit geval voor de productie van schakelaars.
  • Lijmrobot met VR: Eenvoudige pad programmatie van een lijmrobot met behulp van Virtual Reality.
  • Beheersbare variabiliteit: Flexibliteit in het programmeren van controlesoftware van een productfamilie (met lichte afwijkingen ten opzichte van elkaar).
  • Smart Clamping: Gepatenteerd klemsysteem om grotere en complexere vormen eenvoudig en zonder grote speling te klemmen bij boren en frezen, o.a. in de luchtvaartindustrie.
  • Magnetic Spring: Door middel van een magnetische veer verkrijgt men een hogere efficiëntie en snelheid in een pick- & place proces.

Kom langs op onze stand en bekijk deze demo's in de praktijk. Heeft u een andere vraag waarmee we u kunnen helpen?

Ons team van experts staat u graag te woord

Gratis tickets kan je hier downloaden

Datum: 
01/04/2019 - 09:00 tot 05/04/2019 - 17:00
Plaats: 
Hannover Messe