Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Events > Flanders Make Symposium 2019: The Future of the Manufacturing Industry

Flanders Make Symposium 2019: The Future of the Manufacturing Industry

Met bijna 450 ingeschreven bezoekers organiseerden we op 27 november 2018 op ons jaarlijks Symposium. CEO's, R&D Managers en bedrijfleiders van grote en kleine ondernemingen kwamen aan de hand van inspirerende presentaties, concrete succesverhalen en toegankelijke demo's ontdekken wat de toekomst voor de maakindustrie in petto heeft. 

Naast de presentaties stonden niet minder dan 23 demo-opstellingen; gaande van indoor lokalisatiesystemen, over het gebruik van lichtgewicht materialen voor stillere en meer performantie schokdempers tot vernieuwde werkcel-opstellingen waarin mens en robot harmonieus samenwerken. Deze waren opgedeeld volgens de competentieclusters van ons onderzoek, om zo nog beter de specificiteit van ons onderzoek te benadrukken. Tijdens de lunch, koffiepauzes en het walking dinner werden deze dan ook gretig bezocht. 

Toch is het Symposium meer dan alleen voorstellingen; netwerking speelt een belangrijke rol. Bedrijven, onderzoekscentra en kennispartners ontmoeten elkaar bij een hapje en een drankje en synergieën ontstaan. 

Wil jij hier volgend jaar (opnieuw) bij zijn? Noteer dan alvast 26 november 2019 met stip in jouw agenda. Meer informatie volgt over de komende maanden. 

 

Datum: 
26/11/2019 -
09:00 tot 18:00
Plaats: 
Te bepalen