Flanders Make event

Webinar: De juiste industriële camera en belichting voor je toepassing

Online event
Webinar: De juiste industriële camera en belichting voor je toepassing

Extra opmerkingen

Gratis webinar

Webinar: De juiste industriële camera en belichting voor je toepassing

Tijdens deze webinar van 12u30 tot 13u30 gidsen we je door de wondere wereld van industriële camera’s en onthullen we de mystiek rond belangrijke begrippen bij de selectie ervan. Na deze sessie zijn er geen geheimen meer over area- en line-scan sensoren en kan je goochelen met sluitertijden, framerates en spectra.

De evenknie van de juiste camera is de gepaste belichting. Dit onderwerp krijgt dus ook de nodige aandacht tijdens deze lunchwebinar.

Praktische informatie

Je ontvangt enkele dagen op voorhand de link waar je deze webinar kan volgen. Het webinar is gratis, maar inschrijven is wel nodig. Dat kan via het formulier hieronder. 

Oproep

Heb jij een bepaalde toepassing waarvoor een camera een oplossing zou kunnen bieden, maar ben je niet zeker welke hardware en algoritmes je nodig hebt, neem dan zeker contact op! Wij helpen je graag op weg! Wij voeren dan een kleine haalbaarheidsstudie uit op maat van je bedrijf.

Voorstelling Coockproject

In dit project worden industriële toepassingen van visie gedemonstreerd via toegankelijke demo’s, workshops, webinars en artikels, met een focus op metrologie en foutendetectie. Voorbeelden zijn het meten van een object op afstand, het bepalen van positie, locatie, en overeenkomst met een model, en het vinden van fouten en afwijkingen in uiteenlopende objecten en oppervlakken via artificiële intelligentie. Alle activiteiten zijn gratis en vrij toegankelijk. Het volgende event voor dit Coockproject is een webinar over 3D visie op 24 februari van 12.30-13.30.

Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan deze webinar? Vul dan onderstaand formulier in: 

Online event