Flanders Make event

UITGESTELD - Top Technology 'on tour' - Kortrijk

UITGESTELD
Flanders Make - Top Technology 'on tour'
€ 104.99/p.p

Evenement adres

Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk
België

Top Technology Tour uitgesteld

Door de nieuwe Covid-19 opstoot zijn we helaas genoodzaakt om onze Top Technology on Tour uit te stellen. Jouw veiligheid en die van onze medewerkers primeert, daarom hebben we beslist om het event te verplaatsen naar een latere, nog te bepalen, datum. Zo willen we iedereen de kans geven om deel te nemen aan een inspirerend, en bovenal veilig, event.

Reeds bestelde tickets worden geannuleerd en betalen we volledig terug.

Top Technology on tour

Hoewel we dit jaar niet ons jaarlijkse Flanders Make Symposium organiseren, willen we je toch graag een blik gunnen op de toekomst van onze industrie. Daarom nodigen we je uit op onze eerste Top Technology on Tour: een roadshow voor kleinschalige bijeenkomsten in heel Vlaanderen, met aandacht voor onze nieuwste en meest veelbelovende technologische ontwikkelingen.

Op 8 december openen we Kortrijk Xpo voor een 3 uur durend event waar je kennis zal maken met:

  • Onze visie op huidige trends die bepalend zullen zijn voor de toekomst van onze industrie
  • De belangrijkste resultaten van ons technologisch onderzoek

Tijdens een rondleiding laten we onze nieuwste technologische ontwikkelingen zien en geven we je tegelijkertijd de mogelijkheid om direct met de betrokken topexperts te praten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om - in kleine groepen - bedrijfsleiders, CTO's en R&D managers van grote bedrijven en KMO's te ontmoeten. Op deze manier willen we je inspireren om je volledig in te zetten voor technologische innovatie binnen je bedrijf om zo concurrerend te blijven in uitdagende omstandigheden.

Programma

Gedurende de dag zal er elk half uur een sessie starten voor 20 deelnemers. De volledige 3 uur durende technologie tour bevat:

  • Een Flanders Make introductie rond de status & trends van onze industrie
  • Een begeleide rondleiding, in kleine groepen, waarbij we de meest veelbelovende technologische ontwikkelingen demonstreren.
  • Een moment om bij te praten- in kleine groepjes - met business managers, CTO's en R&D managers van grote bedrijven en KMO's. Compleet met een drankje en, afhankelijk van het tijdstip, een lekkere lunch of een selectie van verfijnde hapjes.

Covid-19 maatregelen

We nemen alle noodzakelijke Covid-19 beschermingsmaatregelen. Je veiligheid is immers onze grootste bekommernis. We werken met een verplichte registratie en limiteren het aantal aanwezigen per sessie. De rondleidingen vinden plaats in kleine groepjes en volgen een strict tijdsschema.

Praktisch

Wat: Top Technology on Tour - Kortrijk

Wanneer: 8 december 2020

Waar: Kortrijk Xpo - Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Samengevat

  • We laten een maximum van 20 personen toe om te starten op een vooraf bepaald startuur (duidelijk vermeld op uw ticket).
  • De starturen zijn 10u00, 10u30, 11u00, 11u30, 12u00, 13u00, 13u30, 14u00, 14u30 en 15u00.
  • De demonstraties worden gegeven in 2 aparte rondleidingen (je neemt deel aan een product design tour of een productie optimalisatie tour - 10 personen elk)
  • Het totale event duurt 3 uur en alle presentaties worden gegeven in het Engels.
  • Andere data en locaties:

Andere data en locaties

€ 104.99/p.p

UITGESTELD