Flanders Make event

Horizon Europe: interessante samenwerkingsopportuniteiten uitgelicht

Online
Horizon Europe: interessante financierings- en samenwerkingsmogelijkheden uitgelicht

Webinar - Horizon Europe: interessante samenwerkingsopportuniteiten uitgelicht

Drie Europese onderzoeks- en technologieorganisaties Flanders Make (België), Ikerlan (Spanje) en CEA Leti (Frankrijk), nodigen u uit voor een gezamenlijk webinar, waar 3 keynote sprekers hun perspectieven en kennis van geselecteerde Horizon Europe calls met betrekking tot de lopende O&O-initiatieven bij elk van de organisaties zullen delen. Het webinar vindt plaats op 9 mei van 09.00 tot 11.00 uur via MS Teams - schrijf u hieronder in.

Het doel van dit webinar is om bedrijven informatie te verstrekken en onze interpretatie te geven van de relevante komende Horizon Europe projecten binnen onze onderzoeksgebieden. Dit moet dienen als input voor een follow-up webinar waar bedrijven met ambities om toe te treden tot toekomstige consortia, en die zich aanmelden voor deze oproepen, de mogelijkheid krijgen om hun expertise en knowhow te pitchen. Het vervolgwebinar zal plaatsvinden op 31 mei - de registratielink zal na het eerste webinar beschikbaar zijn.

Programma

Het webinar zal doorgaan in het Engels. Hieronder lees je het programma, met een overzicht van de project calls die aan bod zullen komen.

 

09:30 - Welcome & introduction of RTOs

 

09:50 - Digitalization, Materials, and Circularity in Mechatronics (Mireia Olave, Ikerlan)

Related HEU calls:

 

10:10 - End-2-end, straight-through digitization in sustainable manufacturing (Bert Pluymers, Flanders Make)

Related HEU calls:

 

10:30 - Towards digitilization and automation in sustainable manufacturing (Ms Isabelle DOR, CEA)

 

10:50 Wrap up & next steps

Registreer hier

Online