Flanders Make event

Flanders Make inspiratiesessie - investeren in nieuwe technologieën als KMO

Havenhuis
KMO inspiratiesessie

Evenement adres

Zaha Hadidplein 1
2030 Antwerpen
België

Extra opmerkingen

In samenwerking met

VLAIO

 

Innoveren is een sleutelwoord voor vele bedrijven.  De uitrol naar een 5G netwerk of andere wireless oplossingen komt daarbij steeds meer op de agenda. Cybersecurity is ook al geruime tijd een hot topic. Voor veel kleine bedrijven is het moeilijk om in te schatten wat de investering in deze nieuwe technologieën kan opleveren. Bovendien moet je ook blijven investeren in cybersecurity.

Daarom hebben Flanders Make & VLAIO 3 regionale bedrijfsleiders uitgenodigd, die komen toelichten hoe zij inzetten op deze nieuwe technologieën en wat voor hun de sleutel tot succes is, dit op basis van cases uit de praktijk. Daarnaast presenteert onze gastorganisatie, Port of Antwerp, hoe zij constant inzetten op de nieuwste innovaties om één van de grootste stukgoedhavens van Europa te blijven.

We nodigen u graag uit voor deze uiteenzetting, die plaats zal vinden in het Havenhuis in Antwerpen, Zaha Hadidplein 1, 2030 Antwerpen, op dinsdag 21 juni, start om 16u.

Zo’n unieke locatie, met uitzicht over het Antwerpse havengebied, vraagt uiteraard ook om een rondleiding, die we u graag aanbieden na de presentaties. Het mooie gebouw, dat vroeger dienst deed als brandweerkazerne, werd enkele jaren geleden uitgebreid met een nieuw gedeelte in de vorm van een scheepsromp met diamantstructuur, ontworpen door  de Brits-Iraakse architecte Zaha Hadid.

Deelname is gratis, maar registratie is verplicht.

Havenhuis