Flanders Make event

Flanders Make inspiratiesessie: groei en innovatie voor uw KMO

Online event
KMO event
€ 0.00/p.p

Extra opmerkingen

In samenwerking met

Partners KMO event

Innovatie is het sleutelwoord

Innovatie blijft een noodzaak voor bedrijven. Wie wilt overleven en succesvol zijn dient hier dan ook voluit op in te zetten. Maar het is geen knop die je zomaar kan omdraaien: het is een continu proces en vooruitstrevende bedrijven blijven inzetten op innovatie en de transformatie naar industrie 4.0 om het verschil te maken.

Flanders Make en VLAIO organiseren daarom op donderdag 17 juni om 11u een webinar waarin verschillende KMO bedrijfsleiders toelichten, wat voor hun bedrijf de sleutel tot succes was om te kunnen blijven groeien de afgelopen jaren. 

  • Kerv Automotive uit Houthalen-Helchteren is in een gat in de voertuigmarkt gesprongen: met een zelfontworpen voertuig dat het comfort van een auto met de dynamiek en de rijervaring van een motor combineert, dit met een innovatief kantelsysteem.
  • Pick-it 3D uit Leuven ontwikkelt 3D-camera’s die naadloos connecteren met industriële robots. Het bedrijf heeft het afgelopen jaar de strategie omgegooid en heeft met verschillende  partners samengewerkt rond de specifieke hardware voor een innovatief grijperontwerp voor een robot.
  • Tot slot legt e-BO Enterprises uit Ieper, aanbieder voor slimme platformen, efficiënte netwerkinfrastructuren en veilige cloudoplossingen, uit hoe cybersecurity ook voor het machinepark van een bedrijf (de zogenaamde OT omgeving) onmisbaar is, getuige een aantal recente grootschalige hackings, en hoe zij hier een antwoord op bieden.
     

Programma

Timing Topic
11u00 Introductie Flanders Make & Vlaio
11u15 Bedrijfsgetuigenis Arjan Voorbij, CEO Kerv Automotive
11u35 Bedrijfsgetuigenis Bert Willaert, CTO & Co-founder Pick-it 3D
11u55 Bedrijfsgetuigenis Mathieu Massart, Product/Project Manager e-BO Enterprises
12u15 Panelgesprek en Q&A
12u30 Einde

 

Registreren

Het event is gratis, je dient enkel te registreren om deel te nemen.

€ 0.00/p.p

Online event