Flanders Make event

Bij- en omscholing voor een toekomstbestendige gedigitaliseerde maakindustrie

Online event
Webinar - Bij- en omscholing voor een toekomstbestendige gedigitaliseerde maakindustrie
€ 0.00/p.p

Bij- en omscholing voor een toekomstbestendige gedigitaliseerde maakindustrie

De digitale transformatie in de maakindustrie is in volle gang. Deze transformatie zal leiden tot een alomtegenwoordig gebruik van gegevens door middel van AI & Digital twins, wat zal leiden tot Actiegerichte Inzichten die snellere feedback en besluitvorming mogelijk maken. Meer en meer cobots en digitale technologieën vinden hun weg naar de werkvloer en zullen menselijke operatoren ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten.

Voor deze nieuwe functies zijn creatieve en digitale vaardigheden in toenemende mate vereis. Bijgevolg zal omscholing en bijscholing in de hele maakindustrie nodig zijn om de nieuwe en veranderde rollen in productie en ontwikkeling te ondersteunen en concurrentievoordeel te creëren via een echte menselijke focus in productie.

Voor wie?

In dit webinar reikt Flanders Make de hand aan R&D Managers en HR managers om samen te ontdekken welke up- en reskilling nodig is, welke populatie geschoold moet worden, welke leermethodes wel en niet werken en waar een leemte bestaat in het leeraanbod.

Registratie

Deelnemen is gratis. Je dient enkel te registreren via onderstaand formulier.

€ 0.00/p.p
Online event