Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Contact > Routebeschrijving Flanders Make Leuven

Routebeschrijving Flanders Make Leuven

Met de auto (vanuit Brussel of Luik via E40):
Verlaat de E40 Brussel-Leuven-Luik-Aken aan uitrit "Leuven - E314". Vervolgens verlaat u de E314 (A2) onmiddellijk aan uitrit 15 (Leuven). Aan de derde stoplichten draait u rechts (Celestijnenlaan). Flanders Make Leuven bevindt zich na 500 meter aan de rechterkant. De ingang bevindt zich in het midden. Er is een telefooncentrale net na de ingang van waaruit u de Flanders Make receptie kan bellen.
 
Met de auto (vanuit Hasselt of Aken via E314):
U verlaat de E314 (A2) aan uitrit 15 (Leuven). Aan de derde stoplichten draait u rechts (Celestijnenlaan). Flanders Make Leuven bevindt zich na 500 meter aan de rechterkant. De ingang bevindt zich in het midden. Er is een telefooncentrale net na de ingang van waaruit u de Flanders Make receptie kan bellen.
 
Met het openbaar vervoer:
Leuven is bereikbaar via de verbinding Brussel-Luik-Keulen/Welkenraedt/Eupen en Brussel-Luik/Hasselt/Genk. Er zijn eveneens rechtstreekse verbindingen naar Antwerpen-Mechelen en Aarschot-Hasselt-Tongeren. Om Flanders Make Leuven te bereiken, kan u ofwel gebruik maken van een taxi of van een bus.
  • Lijn 616 richting Zaventem is de snelste optie (ca. 10 minuten) en gaat via de Leuvense Ring naar de Arenberg II-Campus.
  • Lijn 2 richting Campus gaat via Leuven Centrum, Heverlee Station en Kantineplein naar de Arenberg II-Campus (ca. 20 minuten).

In beide gevallen stapt u af aan de "Campus Arenberg II" bushalte. Het gebouw van Flanders Make Leuven bevindt zich aan de overkant van de straat. De ingang bevindt zich in het midden. Er is een telefooncentrale net na de ingang van waaruit u de Flanders Make receptie kan bellen.