Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Contact > Routebeschrijving Flanders Make Leuven

Routebeschrijving Flanders Make Leuven

Met de auto (vanuit Brussel of Luik via E40):
Verlaat de E40 Brussel-Leuven-Luik-Aken aan uitrit "Leuven - E314". Vervolgens verlaat u de E314 (A2) onmiddellijk aan uitrit 15 (Leuven). Vlak voor de tweede verkeerslichten draait u rechts (Gaston Geenslaan), en vervolgens links (let op dat u de uiterst linkse busstrook niet neemt). Flanders Make bevindt zich na 50 meter aan de rechterkant. Parkeren kan achter het gebouw. De receptie bevindt zich op de eerste verdieping.
 
Met de auto (vanuit Hasselt of Aken via E314):
U verlaat de E314 (A2) aan uitrit 15 (Leuven). Vlak voor de tweede verkeerslichten draait u rechts (Gaston Geenslaan), en vervolgens links (let op dat u de uiterst linkse busstrook niet neemt). Flanders Make bevindt zich na 50 meter aan de rechterkant. Parkeren kan achter het gebouw. De receptie bevindt zich op de eerste verdieping.
 
Met het openbaar vervoer:
Leuven is bereikbaar via de verbinding Brussel-Luik-Keulen/Welkenraedt/Eupen en Brussel-Luik/Hasselt/Genk. Er zijn eveneens rechtstreekse verbindingen naar Antwerpen-Mechelen en Aarschot-Hasselt-Tongeren. Om Flanders Make Leuven te bereiken, kan u ofwel gebruik maken van een taxi of van een bus.
  • Buslijn 616 richting Zaventem, gaat vanaf Leuven Station via de Leuvense Ring naar het Wetenschapspark.