Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Projects > Voertuigen

Voertuigen

Met deze testinrichting kan u uw technologie en componenten in reële terreinvoertuig- en omgevingsomstandigheden testen.
Wij willen onderzoeksinfrastrucuren aanmoedigen om early adopters te zijn, R&D-partnerships aan te gaan en industrieel gebruik te vergemakkelijken.
Dit project wil het ontwerp van de fysieke aandrijflijn en de controller voor een volledige productreeks in één ontwerpprogramma combineren.
Machines
Voertuigen
Dit project helpt bedrijven verbindingstechnieken verkennen met het oog op de ontwikkeling van producten met het juiste materiaal op de juiste plaats.
Efficient model based design parameter exploration and optimization in mechatronics (emodo)
Machines
Voertuigen

This project transforms design tools and workflows into an efficient framework for multi-disciplinary, system-level design parameter space...

We ontwikkelen algoritmen voor systemen met complexe, niet lineaire en in tijd variabele processen die gelijkaardige, complexe taken in wisselende omgevingen uitvoeren.
Model based force measurements
Machines
Voertuigen

It is difficult or even impossible to measure dynamic data such as force, torque or strain. We want to make these data measurable.

Het doel is een virtueel ontwerpplatform voor producten in gevormd plaatmateriaal te ontwikkelen en valideren. Dit drukt zowel het gewicht als de testkosten.
Controlealgoritmen testen, is duur en tijdrovend. Met dit project willen we de kosten drukken, de marktintroductietijd verkorten en de kwaliteit verbeteren.
Dit project wil een technologie ontwikkelen voor het ontwerpen van een TCO-optimaal aandrijfsysteem voor toepassingen met oscillerende bewegingen.