Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Projects > Voertuigen

Voertuigen

Een van de grootste obstakels bij het gebruik van deze lichtgewicht multi-materiaaloplossingen is de juiste selectie en ontwerp van de optimale verbindingstechnologie.
Koeltechnieken met een hoog koelvermogen en een lage warmteweerstand verbeteren de vermogensdichtheid van een elektromechanische aandrijflijn.
Voor elke nieuwe toepassing moet een nieuw proces opgestart worden om een oplossing te kunnen realiseren die aan alle eisen van de eindgebruikers voldoet.
Om een substantiële gewichtsreductie te realiseren, is de ontwikkeling van nieuwe innovatieve concepten onontbeerlijk.
Met deze testinrichting kan u uw technologie en componenten in reële terreinvoertuig- en omgevingsomstandigheden testen.
Wij willen onderzoeksinfrastrucuren aanmoedigen om early adopters te zijn, R&D-partnerships aan te gaan en industrieel gebruik te vergemakkelijken.
Dit project wil het ontwerp van de fysieke aandrijflijn en de controller voor een volledige productreeks in één ontwerpprogramma combineren.
Machines
Voertuigen
Dit project helpt bedrijven verbindingstechnieken verkennen met het oog op de ontwikkeling van producten met het juiste materiaal op de juiste plaats.
Efficient model based design parameter exploration and optimization in mechatronics (emodo)
Machines
Voertuigen

Creation of an efficient framework for multi-disciplinary, system-level design parameter space exploration and optimisation.

We ontwikkelen algoritmen voor systemen met complexe, niet lineaire en in tijd variabele processen die gelijkaardige taken in wisselende omgevingen uitvoeren.