Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Projects > Voertuigen

Voertuigen

Het idee is dat "rijden even veilig wordt als vliegen".
Traditionele ontwerpmethoden gebaseerd op historische gegevens en tests volstaan niet meer om complexe voertuigen en machines operationeel te houden.
Onze uitdaging is het ontwikkelen van een lokalisatietechnolgie die nauwkeurig, robuust en kostenefficiënt is, en snelle updates geeft.
Doel is toegang tot onderzoeks- en innovatie-infrastructuur verbeteren en de samenwerking tussen KMO's en onderzoeksinstellingen versterken.
Een van de grootste obstakels bij het gebruik van deze lichtgewicht multi-materiaaloplossingen is de juiste selectie en ontwerp van de optimale verbindingstechnologie.
Koeltechnieken met een hoog koelvermogen en een lage warmteweerstand verbeteren de vermogensdichtheid van een elektromechanische aandrijflijn.
Voor elke nieuwe toepassing moet een nieuw proces opgestart worden om een oplossing te kunnen realiseren die aan alle eisen van de eindgebruikers voldoet.
Om een substantiële gewichtsreductie te realiseren, is de ontwikkeling van nieuwe innovatieve concepten onontbeerlijk.
Met deze testinrichting kan u uw technologie en componenten in reële terreinvoertuig- en omgevingsomstandigheden testen.
Wij willen onderzoeksinfrastrucuren aanmoedigen om early adopters te zijn, R&D-partnerships aan te gaan en industrieel gebruik te vergemakkelijken.