Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Projects > Machines

Machines

Traditionele ontwerpmethoden gebaseerd op historische gegevens en tests volstaan niet meer om complexe voertuigen en machines operationeel te houden.
Doel is toegang tot onderzoeks- en innovatie-infrastructuur verbeteren en de samenwerking tussen KMO's en onderzoeksinstellingen versterken.
Een van de grootste obstakels bij het gebruik van deze lichtgewicht multi-materiaaloplossingen is de juiste selectie en ontwerp van de optimale verbindingstechnologie.
De afwerking van luchtvaartcomponenten van composiet is moeilijk en duur. Dit project mikt erop processtabiliteit te bekomen.
Koeltechnieken met een hoog koelvermogen en een lage warmteweerstand verbeteren de vermogensdichtheid van een elektromechanische aandrijflijn.
Om een substantiële gewichtsreductie te realiseren, is de ontwikkeling van nieuwe innovatieve concepten onontbeerlijk.
Met deze testinrichting kan u uw technologie en componenten in reële terreinvoertuig- en omgevingsomstandigheden testen.
Wij willen onderzoeksinfrastrucuren aanmoedigen om early adopters te zijn, R&D-partnerships aan te gaan en industrieel gebruik te vergemakkelijken.
Dit project wil het ontwerp van de fysieke aandrijflijn en de controller voor een volledige productreeks in één ontwerpprogramma combineren.
Machines
Voertuigen
Dit project helpt bedrijven verbindingstechnieken verkennen met het oog op de ontwikkeling van producten met het juiste materiaal op de juiste plaats.