Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Projects > Machines

Machines

Met deze testinrichting kan u uw technologie en componenten in reële terreinvoertuig- en omgevingsomstandigheden testen.
Wij willen onderzoeksinfrastrucuren aanmoedigen om early adopters te zijn, R&D-partnerships aan te gaan en industrieel gebruik te vergemakkelijken.
Dit project wil het ontwerp van de fysieke aandrijflijn en de controller voor een volledige productreeks in één ontwerpprogramma combineren.
Machines
Voertuigen
Dit project helpt bedrijven verbindingstechnieken verkennen met het oog op de ontwikkeling van producten met het juiste materiaal op de juiste plaats.
Efficient model based design parameter exploration and optimization in mechatronics (emodo)
Machines
Voertuigen

This project transforms design tools and workflows into an efficient framework for multi-disciplinary, system-level design parameter space...

Het harden van complexe onderdelen voor prototypes en kleine series duurt lang en houdt precisie-risico's in. De oplossing: een hybride productieplatform.
De ambitie is om een ‘hybride' proces te creëren dat nieuwe AM-toepassingen genereert en de nood aan bijkomende nabewerkingsprocessen vermindert.
We ontwikkelen algoritmen voor systemen met complexe, niet lineaire en in tijd variabele processen die gelijkaardige, complexe taken in wisselende omgevingen uitvoeren.
Model based force measurements
Machines
Voertuigen

It is difficult or even impossible to measure dynamic data such as force, torque or strain. We want to make these data measurable.

Integration and manufacturability aspects of lightweight structures exploiting inherent dynamic properties (IMALIGHT)
Machines

Vibro-acoustic metamaterials offer interesting NVH solutions. This project levers existing technology towards industrial applications.