Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Over ons > Evenementen > SAVE-THE-DATE: technologisch onderzoek ten dienste van de maakindustrie - resultaten en cases  

SAVE-THE-DATE: technologisch onderzoek ten dienste van de maakindustrie - resultaten en cases  

Dat Flanders Make aan technologisch onderzoek doet, is voor jou vast geen nieuws. Maar hoe draagt dat onderzoek bij tot vooruitgang binnen bedrijven? En meer nog: wat kunnen onze technologische ontwikkelingen concreet voor jou betekenen?

Op donderdag 19 april stellen wij binnen vier grote thema’s – die niet toevallig overeenkomen met onze vier competentieclusters - concrete onderzoeksresultaten én hun toepassing in de industrie voor. De betrokken bedrijven getuigen aan de hand van concrete cases hoe de technologische ontwikkelingen tot stand kwamen, wat hun toepassing is en waar nog verder aan gebouwd wordt.

Ben je op zoek naar oplossingen in het domein van

noteer dan alvast donderdag 19 april van 9u tot 14u in jouw agenda. Aansluitend op de sessie organiseren wij een netwerklunch tijdens dewelke je onderzoekers, ingenieurs en R&D managers van andere technologie-leidende bedrijven kan ontmoeten.

Geïnteresseerd? Laat dan hier jouw gegevens achter, dan houden wij je verder op de hoogte*. De agenda en exacte locatie volgen.

*De prijs van een halve dag-seminarie bedraagt respectievelijk 95 euro voor Flanders Make leden en 195 euro voor niet-leden.

Clusterconsortiummeeting in de namiddag

Het namiddagprogramma is exclusief voorbehouden aan clusterconsortiumleden. Dan stellen we nieuwe ideeën voor SBO- (strategisch basisonderzoek) en infrastructuurprojecten voor en tekenen we de krijtlijnen van de cluster roadmap uit. Dit is het uitgelezen moment om ook nieuwe voorstellen op tafel te leggen. 

Maak jij deel uit van een cluster? Dan is deelnemen aan het ochtendprogramma, inclusief de lunch, gratis voor jou en voor jouw collega's. Met de presentaties van de ochtendsessie, reiken we jou de nodige handvaten aan om samen met ons de activiteiten binnen het clusterconsortium naar een hoger niveau te tillen en nieuwe projecten te definiëren. 

Verzeker je nu alvast van een plaatsje en schrijf je in via de onderstaande links. 

 

 

 

Datum: 
19/04/2018 - 09:00
Plaats: 
Te bevestigen