Overslaan en naar de inhoud gaan
Home > Nieuws

Nieuws

Flanders Make, het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie, bouwt nieuwe top infrastructuur in Lommel. Die vormt de basis voor living...
Het ontwerp van koelsystemen wordt steeds uitdagender. Er worden steeds vaker compacte, krachtige actuatoren ingebouwd om de functionaliteit van...
Portfolio manager bij Picanol Koen Maertens vertelt welke rol wij van Flanders Make spelen in de zoektocht naar de oplossingen voor hun uitdagingen.
These projects will help your company to deal with the technological challenges you are facing.
Onze CEO Dirk Torfs pleit voor een nauwe samenwerking tussen overheid, bedrijven en kennisinstellingen.
Het digitaliseren van productie is een complex verhaal. Wij reiken u zes kernvaardigheden aan die elk maakbedrijf moet beheersen.
Schokdemperfabrikant Tenneco ontwerpt en ontwikkelt state-of-the-art ophangingssystemen voor voertuigen. Wij van Flanders Make helpen hen hierbij.
Hoe laat je een robot zijn omgeving zien en obstakels vermijden? Wij zochten samen enkele bedrijven naar de antwoorden.
We are planning a project to investigate how simulations can limit the costs of functional safety analyses. Interested in working together?
De studenten Werktuigkunde zoeken bedrijven die hun aan het werk willen zetten. Ze nodigen u uit om uw ontwerpopdrachten aan hen voor te schotelen.
Dit project wil de uitharding bij verlijmingstechnologieën versnellen en de-bonding mogelijk maken. Interesse om samen te werken?
De gegevens over motor en driveverliezen zijn vaak beperkt tot nominale werkingscondities. Maar wat met werkingspunten die hiervan afwijken?
Massamaatwerk vereist flexibele en wendbare productiesystemen. Dat confronteert operatoren met een hogere cognitieve belasting. Hoe houden we het werkbaar?
In een mum van tijd hebben we als Flanders Make heel wat in beweging gezet voor de Vlaamse maakindustrie. We brachten kennisinstellingen en bedrijven...
De impact van de Industrie 4.0-revolutie is enorm. CEO Dirk Torfs over de opportuniteiten, de war for talent en de fabriek van de toekomst.